https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NK Nafta začela s pripravami na spomladanske tekme

7.1.2021  

NK Nafta 1903 je 6. januarja začela priprave na spomladanski del prvenstva. 2. slovenska nogometna liga se bo začela 21. februarja.

 

6. januarja so se igralci in strokovno vodstvo ponovno srečali na lendavskem Športnem parku in opravili prvi skupni trening. Trening je v celoti potekal po navodilih NIJZ in NZS. Celoten sklop priprav bo ekipa najverjetneje opravila doma, so sporočili na družbenem omrežju.

Spomnimo, da sta ekipo Nafte pred kratkim zapustila Roland Paku (odhod v klub Nyiregyhaza na Madžarskem) in Adam Zagorec. Prav tako je ekipo Nafte zapustil trener vratarjev Aleksander Šeliga, ki se je pridružil ekipi Celja. V ekipo pa se vrača steber obrambe, Žiga Živko. Vrzel v strokovnem štabu pa je popolnil celjska legenda Amel Mujčinović, nekoč odlični vratar in dosedanji trener vratarjev NK Celje, ki je postal novi trener vratarjev Nafte 1903.

Ekipi so se na pripravah priključili tudi talentirani fantje iz mladinske šole: Bruno Šimunković, Antonio Martinjaš, Jan Plej, David Jožef Horvat in Miha Novak.

V 13. krogu 2. SNL bo ekipa Nafta 1903 zaigrala v gosteh pri ekipi Trigrav Kranj. Tekma bo ob 14.30 uri. Nafta se trenutno nahaja na petem mestu lestvice z 21. točkami. Med najboljše strelce v ekipi Nafte spadajo Meshack Izuchukwu Ubochioma, ki je z 11 nastopi zadel kar 10 golov. Sledita Stjepan Oštrek in Gergő Bolla.

Foto: Nafta 1903 (Fb profil)

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.01.2021 ob 8:55 gost

      Treningi ja samo prvenstvo se bo pričelo MAJA . Bodo pa 5 mesecev trenirali zato pa naši žuti nočejo na štart.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.01.2021 ob 12:06 gost

      Nafta je začela priprave za obstanek v 2ligi.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:02 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.