https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Pomurju zaposlijo tudi učitelja, odvetniškega kandidata in prodajnega referenta

08.01.2021 ob 6:00  

Tudi v tem tednu smo pobrskali za prostimi delovnimi mesti. V prvem januarskem tednu v Pomurju tako zaposlijo tudi učitelja, kandidata za odvetnika in prodajnega referenta.

 

JAVNI ZAVOD KRAJINSKI PARK GORIČKO zaposli NARAVOVARSTVENEGA SODELAVCA, ki bo hkrati terenski upravljalec projekta. Med njegovimi nalogami bodo med drugim tudi vodenje in nadzor delovnega procesa, priprava zahtevkov za izplačilo upravičenih stroškov projekta in koordiniranje in izvajanje projektnih aktivnosti. Zahtevana je izobrazba biologa in eno leto delovnih izkušenj. Zaposlitev je za določen čas do 30. 4. 2021. Kandidati se lahko prijavijo po e-pošti do 12. januarja.

 Foto: Pixabay

RAZVOJNI CENTER MURSKA SOBOTA išče POMOŽNI DELAVEC, ki bo udeleženec projekta PONI. Med njegovimi nalogami bodo tudi identifikacija in razvoj podjetniške ideje, izdelava poslovnega modela in aktivno sodelovanje na delavnicah ter delu pri delu v projektu. Delovne izkušnje niso zahtevane. a več informacij o objavljenem javnem razpisu" PODJETNO NAD IZZIVE V POMURSKI RAZVOJNI REGIJI-PONI Pomurje" in razpisni dokumentaciji, pogojih, merilih in izboru, načinu prijave, obveznih dokazilih, itn. obvezno poglejte na spletno stran Razvojnega centra Murska Sobota. Prijave pošljite po pošti do 25. januarja.

 Foto: Pixabay

OSNOVNA ŠOLA IV MURSKA SOBOTA zaposli UČITELJ ZA DODATNO STROKOVNO POMOČ. Njegovo delo bo izvajanje ur dodatne strokovne pomoči. Kandidat mora imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, delovne izkušnje niso zahtevane. Delo je za določen čas, in sicer do 31. avgusta. Vloge pošljite po e-pošti do 11. januarja.

 Foto: Pixabay

DRŽAVNO ODVETNIŠTVO RS na ZUNANJEM ODDELEKU V MURSKI SOBOTI zaposli KANDIDATA ZA DRŽAVNEGA ODVETNIKA. Med drugim bo med njegovimi zadolžitvami pripravljanje manj zahtevnih podlag za delo državnih odvetnikov in višjih državnih odvetnikov, nadomeščanje le-teh pri zastopanju pred splošnimi sodišči prve stopnje in pripravljanje predlogov vlog. Kandidat mora imeti zaključeno visokošolsko izobrazbo iz smeri prava in 2 leti delovnih izkušenj. Delo je za določen čas, in sicer do 31. januarja. Vloge pošljite po pošti ali e-pošti do 14. januarja.

 Foto: Pixabay

GLUETEC, družba za trgovino in storitve, d.o.o. iz Murske Sobote išče PRODAJNEGA REFERENTA ZA SLOVENSKI TRG. Njegove naloge bodo prodaja blaga, delo v pisarni in na terenu, skrb za obstoječe kupce in iskanje novih, administrativna dela in lažja dela v skladišču. Kandidat mora imeti zaključeno srednješolsko izobrazbo in 3 leta delovnih izkušenj. Zaposlitev je za nedoločen čas. Prijave pošljite po e-pošti do 5. februarja.

 Foto: Pixabay

GRADBENIŠTVO RAMADAN SAHITAJ S.P. iz Murske Sobote zaposli GRADBENEGA DELAVCA. Delovne izkušnje niso potrebne, zaposlitev je za določen čas treh mesecev. Kandidati naj za razgovor pokličejo do 4. februarja.

 Foto: Pixabay

BIOMASA JAKOŠA MIHAEL s.p. gozdarstvo iz Puconec zaposli GOZDARJA SEKAČA. Njegove naloge bodo posek dreves v gozdovih in druga dela v gozdu. Zaželena je vsaj osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje niso potrebne. Zaposlitev je za nedoločen čas. Kandidati lahko za razgovor pokličejo ali pošljejo vlogo po e-pošti do 29. januarja. 

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 17:10 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.