https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad v zadnjo tretjino prvenstva z novim trenerjem

12.1.2021  

Iz OK Panvita Pomgrad so sporočili, da so se razšli z dosedanjim trenerjem, na njegovo mesto pa prihaja trener druge ekipe in vodja mladinske šole Dejan Fujs.


Po zaostali tekmi 9. kroga Sportklub 1.A DOL za moške v Murski Soboti, kjer so Hoče s 3:1 ugnale domačo Panvito Pomgrad, se je uprava Odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad razšla z dosedanjim trenerjem prvega moštva, Alešem Hribarjem.

37-letni Aleš Hribar, ki je bil v vlogi glavnega trenerja članske ekipe OK Panvita Pomgrad, je murskosoboške odbojkarje prevzel avgusta 2019, poslovil pa se je po seriji osmih zaporednih porazov v prvenstvu. Nastalo vrzel bodo v OK Panvita Pomgrad zapolnili iz lastnih vrst, saj je trenutno nerealno najti ustreznega kandidata za Hribarjevega naslednika do konca tekmovalne sezone. Uprava kluba se je Alešu Hribarju zahvalila za njegov prispevek in osebni angažma pri vodenju prvega moštva ter mu v nadaljevanju trenerske kariere in življenjske poti zaželela vse dobro.

Do konca sezone člansko moštvo prevzema trener druge ekipe in vodja mladinske šole, Dejan Fujs. Nekdanji reprezentant je v zadnjem obdobju drugo ekipo OK Panvita Pomgrad brez poraza popeljal iz tretje v drugo državno ligo. Plod uspešnega dela z mlajšimi selekcijami v klubu pa je trenutno tudi šest mladih odbojkarjev (Dino Vinkovič, Niko Kovačič, Nik Legen, Urban Rajnar, Vid Suhadolnik, Žan Bedrač), ki so v minulem letu igrali v različnih reprezentančnih selekcijah za slovensko izbrano vrsto.

OK Panvita Pomgrad v Sportklub 1.A DOL za moške v konkurenci osmih moštev pred zadnjo tretjino rednega dela prvenstva, ki se nadaljuje 16. januarja, zaseda sedmo mesto s tremi zmagami in enajstimi porazi.

Naslednjo prvenstveno tekmo v Sportklub 1.A DOL za moške bodo odbojkarji Panvite Pomgrada odigrali v soboto, 16. januarja, ob 19:00 uri v gosteh proti Mariboru. Nato pa v sredo, 20. januarja, v Mursko Soboti prihaja aktualni državni prvak, ACH Volley iz Ljubljane.

 Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija