https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Prekmursko prleški derbi pripadel Ljutomerčankam

14.1.2021  

V sredo, 13. januarja, je v Športni dvorani OŠ. II bila odigrana tekma devetega kroga 1B odbojkarske lige za ženske, v katerem sta se pomerili domača ekipa ŽOK Sobota in gostje iz Ljutomera ŽOK Ljutomer. Slednje so srečanje tudi dobile s končnim izidom 1 : 3 v nizih.

ŽOK Sobota - ŽOK Ljutomer 1 : 3
(16:25, 25:16, 22:25, 19:25)

Po zimskem premoru, nas je v nadaljevanje odbojkarske sezone popeljal prekmursko prleški derbi, v katerem so domače odbojkarice gostile favorizirane Ljutomerčanke, ki trenutno zasedajo drugo mesto prvenstvene lestvice in se borijo za vrnitev v elito slovenske ženske odbojke. 

Prvi niz je po pričakovanju pripadel gostjam, ki so ga tudi dobile brez večjih težav. A v drugem nizu smo spremljali precej drugačno igro, tako na eni kot na drugi strani. Domačinke so z odlično igro na mreži in natančnimi servisi prihajale do pomembnih točk, prav tako, pa so gostje delale precej neizsiljenih napak in izid v nizih je bil ponovno izenačen.

Tudi v tretjem in četrtem nizu so Sobočanke nudile velik odpor favoriziranim gostjam, ki so na koncu le uspele izvleči zmago in se s tem še bolj približati možnostim za uvrstitev v višji rang tekmovanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija