https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Muro 05 okrepila Rajko Rep in Timotej Dodlek

Murska Sobota, 23.8.2011  

Murskosoboški prvoligaš je dobil dva nova člana. Na enoletno posojo se iz Maribora v Mursko Soboto selita mladi slovenski reprezentant Rajko Rep in Timotej Dodlek.

"Pred pričetkom prvenstva smo imeli, glede na znane okoliščine, malo časa za pripravo prvligaške ekipe. Le-to smo formirali po naših predvidevanjih in v dosedanjem času smo ocenili, da je potrebno ekipi dodati nekaj svežih moči. Odločili smo se za dva mlada igralca, Rajka Repa in Timoteja Dodleka, za katera verjamemo, da bosta dala moštvu dodaten zagon. Ti dve okrepitvi ne pomenita, da kakorkoli odstopamo od naše vizije. Naša želja je še vedno igrati z lastnim kadrom, da ti mladi igralci dobijo še več izkušenj na prvoligaški sceni. Kljub okrepitvam naš cilj za to sezono ostaja enak, tj. obstanek v prvi ligi," je za spletno stran Mure dejal predsednik Mure 05 Miroslav Topič. Rep in Dodlek se bosta treningom Mure pridružila jutri (v sredo), pravico nastopa pa bosta imela že na naslednji tekmi proti Domžalam.

21-letni vezist Rajko Rep, ki po potrebi lahko zaigra tudi v napadu, je pred prihodom v Maribor igral za CM Celje, skupno pa je štirih sezonah v Prvi ligi odigral že 72 tekem in dosegel 8 zadetkov. Še posebej uspešna sezona je bila za Repa lani, ko je kot novinec v Ljudskem vrtu odigral 33 tekem in se šestkrat vpisal med strelce, medtem ko je v letošnji sezoni dvakrat vstopil v igro kot taktična menjava.

22-letnega vezista Timoteja Dodleka smo pred tremi sezonami imeli možnost spremljati pri lendavski Nafti, za katero je takrat zaigral trinajstkrat in dosegel en zadetek. Skupno je Dodlek v Prvi ligi odigral 70 tekem, od tega 29 v lanski sezoni. V letošnji sezoni trener Darko Milanič ni resneje računal nanj, temu primerno je zaigral v šestih krogih le enkrat in to samo eno minuto.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. GoLGeTeR
      23.08.2011 ob 22:50 GoLGeTeR

      Rep zelo dobra okrepitev :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. murazavedno
      23.08.2011 ob 23:07 murazavedno

      super okrepitve ! nega predaje idemo dale

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. murazavedno
      23.08.2011 ob 23:08 murazavedno

      pravi navijači ostajamo tude po takšneh porazih!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. lepi
      24.08.2011 ob 12:12 lepi

      šok terapija... Mura zdaj gladko zmaga Domžale :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.