https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Ljutomerčanke nadaljujejo zmagoviti niz

Ljutomer, 17.1.2021  

V 12. krogu 1. B Državne odbojkarske lige sta se v Ljutomerski dvorani ŠIC pomerili domača ekipa ŽOK Ljutomer in Calcit Volley II. Domače odbojkarice so upravičile vlogo favoritinj in s 3:1 prišle že do svoje 9. zaporedne zmage, s čimer so na lestvici tik pod vrhom.


ŽOK Ljutomer 3:1 Calcit Volley II
(25:18, 22:25, 25:23, 25:22)

Tekmo so bolje odprle domače odbojkarice, ki so povedle s 4:1, a tega naleta v nadaljevanju seta niso ohranjale. Gostje iz Kamnika so jih počasi ujele in tudi povedle s 6:8. Po minuti odmora domačega trenerja Novaka so Ljutomerčanke zaigrale bolje in povedle ter si priigrale tudi nekaj prednosti. Gostujoča trenerka je poskušala nalet domačih zaustaviti z minutami odmora, ki pa niso zalegle, tako da so domačinke dobile uvodni set s 25:18.

Drugi set so bolje odprle gostje iz Kamnika, ki so povedle s 3:1. Ljutomerčanke so sprva še držale priključek, nato pa so gostje pobegnile na 6. točk prednosti (6:12). Domači trener je nato naredil nekaj menjav v postavi. Domačinke so počasi lovile gostje, ki pa jih na žalost niso uspele ujeti. Igralke Calcita so tako dobile drugi set 25:22 in tekmo izenačile na 1:1.

Tretji set so tokrat bolje odprle domačinke in povedle s 3:0. Kamničanke so hitro ujele priključek in gledali smo zelo izenačeno igro na obeh straneh, kjer bile ves čas v rahli prednosti Ljutomerčanke. Ob zaključku seta sta ekipi bili ves čas poravnani, ob zadnjih dveh točkah pa so domačinke pokazale več zbranosti in povedle z 2:1 v setih (25:23).

Začetek četrtega seta je zaznamovala poškodba Ane Stankovič, na mesto katere je vstopila Kaja Makoter. Igra je bila precej izenačena, ponovno pa so rahlo pobudo držale domače odbojkarice. Ljutomerčanke so tudi v nadaljevanju seta počasi povečevale svojo prednost in povedle s 24:19. Kamničanke so nato sicer dosegle tri zaporedne točke, vendar so Prleške odbojkarice tekmo varno pripeljale do konca in se veselile nove, že 9. zaporedne zmage, s čimer zasedajo drugo mesto na prvenstveni lestvici. Že ta torek pa bodo na derbiju kroga na domačem igrišču gostile vodilno ekipo lige Formis.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.01.2021 ob 14:53 gost

      Po kateri logiki lahko igrajo ostale neprofesionalne lige in ekipe pa ne..... ne razumem.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.01.2021 ob 12:19 gost

      Če mi lahko kdo razloži kako lahko igra 2.odbojkarska liga (v telovadnici) ostali pa ne smejo niti trenirati (recimo 2.liga nogomet na prostem). Očitno sem retardiran ker tega ne razumem....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:01 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.