https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poslovil se je poslanec Kramar

30.01.2021 ob 11:00  

V 61. letu je umrl Franc Kramar, poslanec SAB, ki je bil v Državni zbor izvoljen na zadnjih parlamentarnih volitvah. 

Kramar se je rodil v Bohinjski Bistrici, 22. aprila 1960. Kot inženir lesarstva je izobraževanje zaključil na ljubljanski Biotehnični fakulteti.

Župan občine Bohinj je bil dvakrat. Prvič med letoma 1994 in 1998, nato pa od leta 2002 do leta 2018, ko je bil izvoljen med poslance v Državnem zboru. Med letoma 1998 in 2002 je bil samostojni podjetnik.

Foto: dz-rs.si

"V aktualnem mandatu DZ je bil član komisije za peticije, človekove pravice in enake možnosti ter član parlamentarnih odborov za gospodarstvo, kmetijstvo in notranje zadeve ter član preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab in negospodarnega ravnanja v DUTB.

Predsednica SAB Alenka Bratušek je ob smrti poslanca izrekla iskreno sožalje družini in vsem najbližjim, so sporočili iz stranke," navaja STA.

Po poročanju 24ur, naj bi poslansko mesto po smrti poslanca predvidoma zasedla Bratuškova. Zakon o volitvah določa, da poslanec postane tisti kandidat z iste liste kandidatov, ki bi bil izvoljen, če ne bi bil izvoljen poslanec, ki mu je prenehal mandat.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.01.2021 ob 14:02 ana gost

      G. FRANC, hvala za vaš doprinos na lokalni ravni in v DZ. Družini in prijateljem sožalje. VI G. Franc pa mirno potujte domov in naj VAM bo lahka domača zemlja. Ostali boste v lepem spominu.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.01.2021 ob 15:52 gost

      Taki bi mogli biti vsi župani in poslanci. Svojo glavo in svojimi možgani je razmišljal. Kaj pa je najbolj pomembno pa je da je delal za ljudi na lokalni ravni in v parlamentu. Kjer pa zdaj takih ni ne v enem mestu in ne v parlamentu. Iskreno sožalje domačim,,,ponosni so lahko bil je pošteni človek. Kar je dandanes redkost.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.01.2021 ob 15:58 ana gost

      Obujajo se spomini kaj vse so mu hoteli naprtiti, ko se ni uklonil PRITISKOM. Kakšne pritiske je izvajala nanj ALENKA, BO ZDAJ VSE V REDU, ko bo končno zasedla njegovo mesto v DZ.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.01.2021 ob 17:53 gost

        Ana, napiši te pritiske Alenke na njega, da bomo še nevedni to izvedeli. Pa ne tisto, kar si videla na Janševi nori televiziji.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.01.2021 ob 16:56 bolj si gost

      pošten, bolj te mafijska drhal drka, to je pač Slovenija, za katero coza nostra pravi, da je večja mafijska država kot Italija. In v to verjame vedno več Slovencev, ne samo Kordež, li je upravičeno povedal, kaj se dogja v Sloveniji. Da nam doktator dirigira kaj bo s šolstvom, kako dolgo ne smemo v Maribor, a po 21. uri lahko stopiš čez cesto k sosedu, diktator, ki je v vseh poslih kar se tiče razdeljevanja evropskih sredstev prisoten, ja pa kako ne moremo biti mafijska država. In politika potegne za sabo uradnike, sodnike, odvetnike itd, vsak ima svojega, vsi so združeni v klane. Pika, amen.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.01.2021 ob 21:41 Joužekk gost

        Kordiš je aroganten, nevzgojen tepec, ki je naložil kup laži iz serije "rekla- kazala". Ima srečo, da ga v parlamentu za vse bedarije, žalitve in laži, ščiti poslanska imuniteta. Če bi imel za karkoli od tega, kar je napletel, dokaze, bi šel na sodišče. Janša je smrkavca odlično zabil in (na žalost samo začasno) izpraznil levo stran parlamenta. Kar se pa mafijskih povezav tiče, si pa odlično opisal situacijo od leta 1945 naprej.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.01.2021 ob 18:59 gost

      SOŽALJE Bil je pošten in zaupanja vreden človek, na žalost taki prezgodaj odhajajo, toliko večja škoda ker na njegovo mesto bi naj prihajala šivilja Bratovšek, sram jo je lahko kakšen cirkus je zganjala ravno ona nekaj dni nazaj ko bolan človek ni mogel na glasovanje. Če mu je samo za 1 dan skrajšala življenje ni vredna, da ji sonce sije.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.02.2021 ob 12:44 anka gost

      Pohvale vreden poslanec. Sožalje družini

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 15:52 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.