https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Neizkoriščenim mesečnim vozovnicam lahko podaljšate veljavnost

07.02.2021 ob 6:05  

Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec je podpisal sklep, s katerim se datum veljavnosti mesečne enotne vozovnice za mesec oktober, november in december 2020 ter mesec januar 2021 podaljšuje do konca letošnjega februarja.


Kot so spomnili na infrastrukturnem ministrstvu, je vlada z odlokom od 16. novembra do 14. decembra lani ustavila izvajanje gospodarske javne službe javni linijski prevoz potnikov v notranjem cestnem in železniškem prometu. Potnikom, ki niso uporabljali vozovnice, bodo skladno z Vrtovčevim sklepom zagotovili vračilo kupnine za neizkoriščene enotne polletne in letne vozovnice.

Za imetnike polletne subvencionirane vozovnice se je datum veljavnosti novembrske vozovnice podaljšal do konca februarja. Na kartico imetnika bodo naložili kupnino za neizkoriščeni vozovnici za december in januar. Za imetnike letne subvencionirane vozovnice bodo na kartico naložili kupnino za neizkoriščene vozovnice za mesece november, december in januar, imetnikom letnih enotnih vozovnic pa bodo na kartico prav tako naložili kupnino za neizkoriščene vozovnice za november in december ter januar.

 Foto: Pixabay

Po pojasnilih ministrstva se bo kupnina za neizkoriščene vozovnice zapisala na kartico IJPP do 9. februarja. Od tega datuma naprej bo na prodajnih mestih prevoznikov z IJPP kartico in osebnim dokumentom možno urediti izplačilo celotnih sredstev. Potniki, ki bodo želeli nakazilo celotnih sredstev na njihov tekoči račun, bodo na prodajno mesto prevoznika predložili izpolnjen obrazec iz priloge sklepa, IJPP kartico in osebni dokument. Ob tem so dodali, da potnik ne more uveljavljati vračila kupnine enotne vozovnice za obdobje podaljšanja vozovnice.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.02.2021 ob 8:35 gost

      Kam se pa z njo lahko pelješ u vrajžu mater. Vej pa mamu vseczaprejtu za navadne smrtnike. Golazen itak okoli odi vlada, estradniki, vsi desni pizdeki, pedri keri nabavlja ju teste na tržnici kitajskuj itd.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.02.2021 ob 10:13 vinjeta gost

      Tako bi lahko DARS podaljšal letne vinjete ,ker jih nismo mogli izkoristiti .Ampak preveč so lopovski

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.02.2021 ob 10:47 gost

      U debeli je pa že glasen. Rajši povej, kak je včeraj vnoči blo z Janšo, baje sta redne orgije mela. Rit fejst peče, ali je bil tvoj boss nežen z teu?? Kul ful ste se že prešteli ali se še izda zbirate pa iščete??

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.02.2021 ob 11:21 Korupcija in izsiljevanja gost

      https://novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/601fb113a589f/v-ljubljani-zgorel-vagon-del-vlakovne-kompozicije

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.02.2021 ob 12:18 Tovornjak gost

      Začnite vsak mesec zaslužiti denar na spletu od doma. Z enostavnim spletnim delom dobite več kot 15.000 USD. S tem delom sem v zadnjih 4 tednih zaslužil 7 715 USD. Preprosto se je pridružiti in s tem zaslužiti. Pridružite se zdaj, tako da sledite navodilom tukaj. Kopirajte in prilepite to povezavo--->>>http://bit.do/fMKwp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 15:22 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.