https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Policah huda nesreča pri žaganju drv z motorno žago

26.08.2011 ob 8:25  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V treh so bile štiri osebe lažje telesno poškodovane. Obravnavane so bile še tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in en primer povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj, enajst kršitev javnega reda in dve nesreči pri delu.

V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila v križišču odvzel prednost drugi voznici. Pri trčenju sta bila povzročitelj in sopotnik otrok v vozilu voznice lahko telesno poškodovana.   

S področja kriminalitete obravnavan vlom in pet tatvin. V gornji Radgoni je neznanec vlomil v kletne prostore stanovanjskega bloka in odnesel dve ribiški palici. Lastnika je oškodoval za 400 evrov. Radgonski policisti so obravnavali še tatvino kovane sekire na sejmišču. Ljutomerski policisti pa so obravnavali tatvino denarja v gostinskem lokalu, tatvino kolesa in tatvino kablov iz novogradnje.

V Selu je bila obravnavana nesreča pri delu. Lastnik je popravljal streho na gospodarskem poslopju. Zaradi izgube ravnotežja je padel s strehe in se telesno poškodoval. V Policah je moški žagal hlodovino z motorno žago. Med žaganjem mu je motorno žago odbilo zaradi česar se je porezal po sredincu leve roke ter po vratu in bradi. Zaradi poškodb je ostal na zdravljenju v bolnišnici.

Javni red je bil kršen 7-krat v zasebnem prostoru in 4-krat na javnem kraju. Kršitelj, kateri se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan na policijski postaji Murska Sobota.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo  danes popoldan na relaciji  Murska Sobota - Gornja Radgona - Ljutomer.    

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.