https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Radenčani izgubili proti Črnučam

Radenci, 6.2.2021  

To sredo so odbojkarji OK Radenci v 18. krogu 1. B državne odbojkarske lige na domačem parketu gostili ekipo Črnuč. V prvi polovici tekme so bili domačini še v stiku z nasprotniki, potem pa so gostje upravičili vlogo favorita ter se veselili nove zmage.


OK Radenci 1:3 OK Črnuče
(23:25, 25:18, 19:25, 23:25)

Prvi niz se je brez tipanja in taktiziranja začel precej na polno. Poseben motiv za dobro igro je skozi dober sprejem in zanesljiv napad kazal domači kapetan Blaž Ajlec. Skozi ves čas sta ekipi kazali kvalitetno odbojko in si rezultatsko stali ena ob drugi. Močni napadi so se vrstili na obeh straneh. V končnici so več zbranosti pokazali gostje in ob samem zaključku naredili dve točki razlike, kar je zadoščalo za tesno zmago v prvem nizu – 23:25.

V drugem nizu so domači na krilih korektorja Tomaža Horvata prevzeli pobudo in odlično igrali skozi celoten niz. Gostje niso našli recepta za igro domačih ter v drugem setu dosegli samo 18 točk - 25:18.

Tudi tretji niz so Radenčani začeli bolje in si hitro priigrali nekaj točk prednosti. Gostje so jih počasi a vztrajno lovili in pri osmi točki tudi ujeli. Sledilo je nekaj izenačenih minut, kjer sta obe ekipi izmenično dosegali nove točke. Proti koncu niza pa so domačini začeli popuščati in gostom dovolili, da so se odlepili. Odbojkarji Črnuč so sovjo prednost počasi povečevali in suvereno dobili povedli z 2:1 v nizih.

Po začetnih točkah Radenskih odbojkarjev v četrtem nizu so gostje dosegli pet zaporednih točk in si priigrali nekaj prednosti, ki so jo uspešno držali do polovice seta, ko so domačini izenačili na 18:18. Sledil je delni rezultat 4:1 gostov, ki je bil ključen, da so dobili tudi zadnji niz. Odbojkarji Črnuč s to zmago ostajajo v boju za sam vrh lestvice, Radenčani pa ostajajo trdno na 4. mestu lestvice. Pri domačih je največ točk prispeval Tomaž Horvat, in sicer 21, sledili so Dejan Pelemiš z 12., Blaž Ajlec z 11., Jaka Banič z 10., Franc Timi z 8. ter Saša Ratkai z 2. točkama. Pri gostih so izstopali Bine Slovnik s 23., Jaka Sešek s 14. in Martin Valenčič z 12. točkami.

Več fotografij v spodnji galeriji…

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.