https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Z izdelkom ponosno predstavljajo pomursko regijo

14.02.2021 ob 6:00  

Robert Holc, prvi slovenski proizvajalec konopljinega medu, je s svojim izdelkom in podjetjem Weebee, uspel prodreti na tuji trg. Idejo o izdelkih, ki vsebujejo CBD, je razvil skupaj s poslovnim partnerjem Tilnom Slapnikom in takrat se je tudi začela njuna uspešna poslovna pot, ki se je razvila tudi s pomočjo Holčeve žene Mateje.

Mlado podjetje iz okolice Beltincev, natančneje iz Lipe, se ukvarja z izdelki iz industrijske konoplje. Njihov najbolj prepoznaven izdelek je Weebee konopljin med, ki je popolna novost na trgu. Že sam slogan podjetja z geslom "Kombinacija, ki izstopa," pove, da so sestavili izdelek iz dveh naravnih sestavin, konoplje in medu.

"To pa daje naravno kombinacijo, ki pripomore k povečanju odpornosti, ki prav v teh korona časih pride zelo prav," pove Robert Holc.

Poleg tega izdelujejo še bio konopljino olje, moko in čaj, vse pod blagovno znamko Weebee. "Ker nam idej ne zmanjka, smo sestavili nov izdelek, sedem dnevni paket Weebee, ki ga sestavlja konopljin čaj v filter vrečkah in Weebee konopljin med - porcijski. Narejen je prav za vsak dan v tednu, da kupec lahko vsakodnevno zaužije pomembne konopljine sestavine," pojasni Holc in doda, da izdelke prodajajo po celi Sloveniji, se pa pozna, da je v obdobje epidemije koronavirusa, prodaja malce padla.

Lansko leto so kandidirali na Lidlovi Lojtrci domačih. "Veseli smo bili, da so v našem izdelku prepoznali kvaliteto in novost. Tako smo bili prisotni na vseh Lidlovih policah skozi vso leto, vendar le, v akcijah pod Lidlovo lojtrco domačih. Ker se je naš izdelek zelo dobro izkazal, so ga predstavili tudi v tujini. Zato smo lahko veseli in ponosni, da smo dobili prva naročila tudi iz Nemčije, Poljske, Irske in Severne Irske," izpostavi Holc in doda, da bo izdelek Weebee konopljin med, ponosno predstavljal Slovenijo in tudi pomursko regijo na tujih Lidlovih policah. "Tako se nam odpira tuji trg, saj se za naš izdelek zanimajo zraven omenjenih, še druge države."

So tudi prvi proizvajalec Weebee konopljinega medu v porcijski obliki, ki je namenjen predvsem za gostilne in čajnice. Trenutno ga naročajo predvsem domovi za starejše za k zajtrku, saj je ostali trg trenutno zaradi korone zaprt.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.02.2021 ob 11:25 Nemanja Milovič gost

      Kaj pa Butcher Koudila?????

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.02.2021 ob 11:36 Čergoli gost

      Baje bo Butcher prodajal svinje v Hoferju??? A kdo ve kaj več o tem???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.02.2021 ob 11:38 Čergoli gost

      Baje bo Butcher prodajal svinje v Hoferju??? A kdo ve kaj več o tem???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.02.2021 ob 11:41 Čergoli gost

      Prihaja Velika noč in Bucher pripravlja nalet!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.02.2021 ob 11:43 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Prav isto hasni kamilični čaj in med,nič slabše ni,pa še kaj žganijce zjutraj (deca nikak)kak negda dedeki pred delom v štali.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.02.2021 ob 12:36 osolena gost

      trda, da smo jo z motorko žagali, mastna 65%, cena za 560 navadnih jogurtov, to je Koudila šunka. Enkrat in nikdar več, škoda da so jo poizkusili Ljubljančani, ki imajo tudi tam trgovino Koudila, pa so rekli, da so v Ljubljani boljše, da ni mogoče, da je to bila Koudilova, šele z računom sem jim dokazal in z slanino. Za Prekmurce je pač v prekmurski ravnici vse dobro.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.02.2021 ob 20:44 irma gost

      robi je prekupčevalec in šeftar kupiš prodaš dalje in nič ne delaš in tak se služi denar brez dela saj on nič neprideluje saj nima ne čebel in ne 1 ara zemlje .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.02.2021 ob 3:28 thc gost

      frajer bo šele ko bo napravil s thec. vse ostali e en veliiiiik bullshit

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.