https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Meja sneženja se bo spustila do nižin

08.02.2021 ob 12:00  

Danes in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnim dežjem, meja sneženja se bo ponekod spustila do nižin.

Meja sneženja se bo spuščala

"Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo padavine, ki jih bo več na severu in vzhodu. Meja sneženja se bo spuščala, popoldne bo na severu na okoli 600 m. V Prekmurju in na Štajerskem bo zapihal severovzhodnik. Popoldanske temperature bodo na severu od 1 do 4, drugod od 6 do 11 °C," navaja Arso.

Oblačno z občasnimi padavinami

Jutri bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, po nižinah bo večinoma deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 6, na Primorskem okoli 8, najvišje dnevne od 6 do 12, na severozahodu okoli 3 °C.

OBETI

"V sredo bo oblačno, na zahodu bo zjutraj ponovno začelo deževati, čez dan se bodo padavine širile v notranjost. V noči na četrtek bo dež tudi po nekaterih nižinah prešel v sneg. Zapihal bo severovzhodni veter, občutno se bo ohladilo. V četrtek bo večinoma suho in deloma jasno," navaja Arso.

BIOVREME

V ponedeljek bo dopoldne veliko ljudi še imelo z vremenom povezane težave. Popoldne bo obremenitev prehodno nekoliko popustila in se znova okrepila v torek.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2021 ob 18:14 Geza gost

      Pa to je katastrofa v začetku februarja sneg do nižin in mraz minus 10,dobro ka nej avgusta, novinarji kelko dobite plačano za to informacijo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.02.2021 ob 19:23 gost

      Geza, Geza, pičkin dime , ko ti dade takvo glupo ime

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.02.2021 ob 22:15 gost

      Hi,hi,hi, Gezonja,gozonja,guzonja....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.