https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Informativni dnevi potekajo letos prvič na daljavo

12.02.2021 ob 6:05  

Obisk informativnih dni, ki bodo letos potekali 12. in 13. februarja, v živo ne bo možen, četudi pouk za nekatere učence poteka v živo. Gre za dogodek visokega tveganja, zato so na ministrstvu za izobraževanje ravnateljicam in ravnateljem srednjih šol in dijaških domov predlagali virtualni način predstavitve njihovih šol, domov in izobraževalnih programov.

Na spletni strani ministrstva za izobraževanje, znanost in šport so zbrane informacije in povezave do spletnih strani vseh srednjih šol in dijaških domov. Devetošolci in vsi, ki se vpisujejo v srednješolske programe, lahko na enem mestu poiščejo vse potrebne informacije, je ministrstvo objavilo na vladnem spletišču.

Seznama, ki vsebujeta tudi nekatere druge ključne informacije glede izvedbe informativnih dni, so z ministrstva posredovali tudi na osnovne šole, s prošnjo, da z njima seznanijo svoje učence.

Dijaki so v torek bojkotirali zoom pouk in s tem uresničili svojo napoved, ker se ministrica ni udeležila sestanka z vodstvom slovenskih dijakov, ki zahtevajo vrnitev v šole.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.02.2021 ob 15:48 Nejc gost

      Na dveh srednjih šolah smo bili, vsi se zelo trudijo, dijaki in učitelji, izvrstne šole imamo v Pomurju, zanimiv ta virtualni pogled, zelo lepo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.02.2021 ob 1:13 Jani gost

      Čestitke Gimnazija Murska Sobota, enkratno, bombastično, bravo profesorji legende.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.02.2021 ob 1:18 Jana gost

      Zmagovalci ste, tudi vaša proslava ob kulturnem prazniku je bila tudi najboljša, potem predstavitev fizike, slovenščine, jezikov, biologije, bravo Činč, vasi računalničarji so pravi mojstri.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 14:46 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.