https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Prihaja polarni mraz, temperature se bodo spustile do -16 °C

11.02.2021 ob 8:00  

Dopoldne se bo od severozahoda postopno jasnilo. Jutri bo pretežno jasno in mrzlo.


Zjutraj bo še pretežno oblačno s kakšno snežno ploho ali kapljo dežja, čez dan pa se bo od severozahoda postopno jasnilo. Pihal bo severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 4 °C.

 Od severa doteka k nam mrzel in postopno bolj suh zrak.

"V četrtek se bo začel izrazit vremenski preobrat. Dosegla nas bo polarna, ob koncu tedna pa celo arktična zračna masa. Ta ni znana samo po mrzlem vremenu, ampak tudi po nizki vlažnosti zraka. Kljub vlagi v tleh, naslednji dnevi ne bodo megleni, prav nasprotno precej sončni. Ob suhi in sveži snežni odeji bi bile temperature tudi za 10 °C nižje kot bodo sicer. Po nižinah bo jutranja temperatura okoli -10 °C, bistveno hladneje pa bo v mraziščih s snežno odejo.

Animacija prikazuje zemljevid temperature na okoli 1500 m. Najhladnejša zračna masa nas bo dosegla v soboto, ko bo okoli -16 °C, potem pa se bo postopno otoplilo. Po nižinah bo nastal temperaturni obrat," navaja Arso vreme. 

Jutri do -14 °C

Jutri bo pretežno jasno, sredi dneva se bo ponekod prehodno oblačnost povečala. Najnižje jutranje temperature bodo od -14 do -6, v krajih z burjo okoli -2, najvišje dnevne od -6 do 0 °C.

Obeti

V soboto in nedeljo bo pretežno jasno in mrzlo. Na Primorskem bo v soboto pihala zmerna do močna burja, ki bo v nedeljo oslabela, ponekod v notranjosti pa severovzhodni veter, navaja Arso.

BIOVREME

Danes bo vremenska obremenitev oslabela. V petek bo vpliv vremena na počutje ugoden.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.02.2021 ob 10:39 Čergoli gost

      Vsi bomo zmrznili, vsaj nas Karči virus ne bo pojedel. Vse je za nekaj dobro. Upam, da se bo tudi Puklasti Janoš usral!!!!!

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.02.2021 ob 10:40 Čergoli gost

      Vsi bomo zmrznili, vsaj nas Karči virus ne bo pojedel. Vse je za nekaj dobro. Upam, da se bo tudi Puklasti Janoš usral!!!!!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.02.2021 ob 11:35 gost

      TELE VOGRSKO.Zmeraj bolj si nor.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2021 ob 12:24 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,človek je odkritih misli,ti si Janšev zabitež,torej plitve pameti.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 16:56 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.