https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V novi sezoni Mali šef Slovenije tudi Prekmurca Miha in Vika

25.02.2021 ob 13:32  

V nedeljo, 7. marca, se bo pričela nova sezona kuharske oddaje Mali šef Slovenije, v kateri bosta tekmovala tudi Prekmurca, osnovnošolca Vika Magdič in Miha Horvat. Zastopala bosta OŠ Turnišče, z zmago pa bi šoli priborila omarice.

 

V letošnji ediciji šova bo tekmovalo osem parov osnovnošolcev iz cele Slovenije, med njimi tudi Vika in Miha. Kot sta povedala v predstavitvenem videu, pa med kuhanjem rada tudi kaj zapojeta. Prav gotovo bosta mlada Prekmurca sodnikom postregla s kakšno prekmursko jedjo, saj jih tudi doma pripravljajo in jih oba tudi rada jesta. Miha je v predstavitvenem intervjuju povedal, da je njegova najljubša jed »žujca«, Vika pa, da doma veliko krat jedo tudi »bujto repo«.

 Foto: Vika in Miha-POP TV

Miha je pogum za prijavo na oddajo zbral prvi, pridružila pa se mu je Vika, ki prav tako uživa v kuhanju. Na šoli so nanju ponosni, da sta zbrala pogum in se prijavila. Če bosta zmagala in šoli prislužila nagrado, bodo sredstva porabili za obnovo tehnične učilnice, za garderobne omarice in ozvočenje šole.

Naslovna fotografija: POP TV

    Fotogalerija