https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policija išče voznika, ki je trčil v kolesarja

03.03.2021 ob 11:40  

Postaja prometne policije M. Sobota obravnava prometno nesrečo, ki se je zgodila včeraj okrog 16.20 ure v naselju Spodnja Ščavnica.

Neznani voznik tovornega oz. kombiniranega vozila, bele barve, po vsej verjetnosti znamke Citroen ali Peugeot, je v bližini hišne št. 80 v Spodnji Ščavnici trčil v kolesarja. Voznik vozila je po trčenju s kraja odpeljal v smeri glavne ceste. Kolesar je bil v nesreči lažje telesno poškodovan.

Policisti pozivajo morebitne priče in vse, ki bi imeli informacije o nesreči, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali na interventno številko 113.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2021 ob 15:23 Hope gost

      V tem mesecu sem do zdaj zaslužil 84 8254 USD in delam na spletu in sem redni študent. Uporabljam spletno poslovno priložnost, za katero sem slišal in sem tako dobro zaslužil. Je zelo uporabniku prijazen in prav vesel sem, da sem zvedel za to. Tukaj je tisto, kar počnem za več informacij, preprosto odprite to povezavo ..... >>> https://bit.ly/3rgMKrL

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.03.2021 ob 2:57 Nezakonit prevoz gost

      oe24.at/oesterreich/chronik/niederoesterreich/schlepper-wg-nach-unfall-ausgehoben-200-illegale-ins-land-geschleust

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.