https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Žan Kolmanič iz Maribora odhaja v ZDA

3.3.2021  

Iz NK Maribor so sporočili, da ekipo zapušča Žan Kolmanič. Levi bočni branilec, ki prihaja iz Veržeja, se bo 15. marca preselil v profesionalno ameriško ligo MLS k novincu v ligi Austin FC.

Žan Kolmanič se je v Ljudski vrt iz Veržeja preselil pred sedmimi leti. Zgodba v vijoličastem dresu se je torej začela v spomladanskem delu sezone 2013/14, pri selekciji U15. V nogometni šoli NK Maribor je odigral 117 prvenstvenih tekem in zabil 31 golov.

V nogometni šoli NK Maribor je odigral 117 prvenstvenih tekem in zabil 31 golov. S hitrostjo in sposobnostjo ponavljanja razdalj ob levi stranski črti si je prislužil priključitev k članskemu moštvu na poletnih pripravah 2017, premiero v vijoličastem opravil 19.8.2017, v prvenstvenem dvoboju proti moštvu Krškega v Ljudskem vrtu. Še naslednjih 44 tekem v članski konkurenci pa je zadostovalo za prestop v ZDA, hitro razvijajoče se in vedno bolj atraktivno tekmovanje.

»Po sedmih letih v vijoličastem dresu je prišla res zanimiva priložnost za odhod. Hvaležen sem klubu za zaupanje, hkrati pa vesel, da lahko naredim naslednji, velik korak na razvojni poti. Pozanimal sem se o ligi, o vsem, kar me čaka. Bo nekaj novega, čaka me drugačna izkušnja, kot smo je vajeni v evropskem nogometu, a verjamem, da MLS pomeni zame dober izziv. Odkar sem začel redno igrati, je kar hitro prišla ponudba, ki pa je ne gre zavrniti. Čas hitro gre, to obdobje od U15 do članov je hitro minilo in zdaj je čas za nov korak. Pripravljen sem na nov izziv,« je strnil vtise ob novem mejniku Žan Kolmanič.

*Naslovna fotografija: Prva liga Telekom Slovenije (fb)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2021 ob 21:12 gost

      Foter ma velke zasluge da je fant uspel, seveda fant je nadarjen ni kaj. Naj ga spremlja sreča čez lužo. Upam da kar nekaj pade v žep tudi v NK Veržej. 🌎

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.03.2021 ob 21:22 Stroka gost

      Moj velik poklon očetu,ki je vedno stal sinu ob strani in veliko odrekanja je bilo tukaj!! Zanu pa vse najboljše v njegovi nadaljni karijeri in vse dobro v novem klubi!!

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.03.2021 ob 6:19 Hope gost

      I am making 10,000 Dollars at home own laptop .Just do work online 2 to 4 hour properly. so i make my family happy and u can do Check it out what i do… …… https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.03.2021 ob 8:12 kilonja gost

      Dobra odločitev,boljše kot bi kje v Italijanski drugi ligi grel klopi. Srečno in upam da bo še napredoval

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.03.2021 ob 13:54 gost

      Da se začno treningi Pomurske lige? *

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 16:59 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.