https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vozniku brez vozniškega dovoljenja zasegli moped

05.03.2021 ob 7:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, vozniku zasegli moped, prijeli štiri tujce in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino delov s traktorja, poškodovanje bankomata, zatajitev denarja na bankomatu, zlorabo plačilne kartice pri plačevanju preko spleta, nasilje v družini, kaznivo dejanje obremenjevanja okolja in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Doliču je bil vozniku zasežen moped, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

V Črncih so bili prijeti štirje tujci, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. Po končanem postopku bodo predani hrvaškim mejnim organom.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območjih policijskih postaj Murska Sobota in Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2021 ob 18:52 gost

      I was fired by my boss and was jobless for a few months than my buddy told me about this site to do work. Within a month I am able to earn handsome package. For more detail visit …… .https: //bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.03.2021 ob 16:02 Mmmmmmmmm gost

      Ja v Doliču so zasegli skuter v Kuzmi pri trgovini Mercator pa je ze ukradel kolo in se lepo odpeljal z njim do doma vendar ne razumem kako se je lahko peljal z skuterjem če je uničil kolo.Mislim. da še peš ne ve hoditi ne pa z skuterjem ali kolesom .LAHKO TE JE SRAM

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:07 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.