https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iz hiše in avtomobila ukradli denar

09.03.2021 ob 7:05  

Na dan žena so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino denarja iz stanovanjske hiše, tatvino denarja iz osebnega avtomobila in poškodovanje ograje.

Obravnavana sta bila tudi dva tujca, ki sta se pri kontroli izkazala s ponarejenimi prometnimi dovoljenji za vozila s katerimi sta se vozila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer in PP Lendava.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2021 ob 8:23 vidonjak gost

      tak jim treba če je narod tak glup. na parkingu pustijo odprto okno avta, na sedežu pa denarnica. če bi hotel biti svinja, bi tudi jaz spizdil, ampak jaz imam srce in vest. kdor pa ne ve poskrbeti za svoje najdražje stvari, pa mu pač tak treba.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.