https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Ljutomeru ob dnevu žena pripravili razstavo ročnih del

09.03.2021 ob 9:00  

Članice sekcije za ohranjanje kulturne dediščine, ki deluje v sklopu Društva upokojencev (DU) Ljutomer, so v nedeljo, 7. marca 2021, v Ljutomeru pripravile krajšo prireditev ob dnevu žena.

Ob tem so odprle tudi tradicionalno razstavo ročnih del, ki je na ogled do sobote, 13. marca 2021, med 10. in 15. uro.

Na otvoritvi razstave so spregovorili županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, predsednik DU Ljutomer Ciril Magdič, predsednica za kulturno dejavnost, izobraževanje in rokodelstvo pri Pomurski pokrajinski zvezi Danica Kocet in vodja sekcije za ohranjanje kulturne dediščine Danica Makoter, ki je povedala, da je to že peta tradicionalna razstava ročnih del ob dnevu žena, ki so jo letos poimenovale »Prebujenje«.

Ob tej priložnosti se je Makoterjeva posebej zahvalila najstarejši članici, ki je veliko prispevala od vsega začetka z ustvarjanjem in tudi literarnim udejstvovanjem, 85-letni Angeli Kolarič. V otvoritev razstave je zbrane popeljala melodija iz harmonike Slavka Ahlina.

Vir in foto: obcinaljutomer.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2021 ob 12:31 gost

      Eni pa se kar ne nehajo smešiti. Dan žena...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.