https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Klub študentov Lendava odslej v novih prostorih

11.03.2021 ob 6:05  

Občina Lendava je Klubu študentov Lendava v uporabo predala prostore na Kranjčevi ulici 4, od koder bo klub odslej deloval, so zapisali na spletni strani občine.

Najemno pogodbo sta v novih prostorih podpisala župan Občine Lendava Janez Magyar in predsednik Kluba študentov Lendava Aaron Krajačič.

Klub študentov Lendava je prostovoljno združenje fizičnih oseb, ki v okviru društva zadovoljuje potrebe študentov in dijakov na območju upravne enote Lendava. Svoje poslanstvo je uspešno opravljal že v preteklosti, močan dejavnik mladinske in natančneje študentske populacije pa predstavlja v domačem okolju tudi danes, saj pomembno prispeva k izobraževalnemu in družabnemu življenju.

Njegov namen je ustvarjati pisano paleto aktivnosti in ugodnosti za svoje člane in zastopati njihova stališča. V okviru društva deluje tudi dijaška sekcija Kluba študentov Lendava. Društvo se vključuje tudi v druge tovrstne organizacije in zveze društev v državi in tujini. Prav tako sodeluje z drugimi, po dejavnosti podobnimi društvi, so še zapisali.

Foto: lendava.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2021 ob 8:51 gost

      Kaki študenti saj pa nič ne naredijo za študente. Samo za svojo rit poskrbijo. Pa neke brezvezne pomoči tistim za kar bi morali skrbeti druge inštitucije. Oni bi pa morali pomagati samo študentam ker so študentska organizacija v prvi vrsti. Potem vsi ostali.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.03.2021 ob 8:24 Nuke gost

      Se ve kako delujejo študentske organizacije po sloveniji.. Celi mali biznisi in korist za tistih 5 ljudi ki so na čelu teh organizacij.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.