https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo veterinarja, tajnika in komunalne delavce

11.03.2021 ob 6:00  

Tudi v tem tednu smo za vas poiskali nekaj aktualnih prostih delovnih mest v Pomurju.

RMB MODULARNA GRADNJA, proizvodnja, storitve, investicije d.o.o. išče dva MIZARJA. Zahtevana je srednja poklicna izobrazba in dve leti delovnih izkušenj. Delo je za nedoločen čas, kandidati naj pošljejo prijave po pošti ali e-pošti, pokličejo za razgovor pa oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 13. marca.

RMB MODULARNA GRADNJA, proizvodnja, storitve, investicije d.o.o. išče tudi IZVAJALCA SUHOMONTAŽNE GRADNJE. Zahtevana je osnovnošolska izobrazba in 6 mesecev delovnih izkušenj. Delo je za nedoločen čas, kandidati naj pošljejo prijave po pošti ali e-pošti, pokličejo za razgovor pa oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 13. marca.

Panorganix, trgovina na debelo s sadjem in zelenjavo, d.o.o. zaposli VOZNIKA LAHKEGA DOSTAVNEGA VOZILA. Med njegovimi nalogami bodo razvoz pridelkov in izdelkov na dogovorjena prevzemna mesta, prevzem in predaja pripadajoče logistične dokumentacije, nalaganje naročil in kontrola količin blaga po dobavnicah ter upravljanje z viličarjem. Zahtevana je osnovnošolska izobrazba, 3 meseci delovnih izkušenj ter izpit za viličarja. Delo je za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo prijave po pošti ali e-pošti ali pokličejo za razgovor do 16. marca.

SKD ENERGETIKA, proizvodnja energije, d.o.o. išče TRAKTORISTA. Med njegovimi nalogami bodo prevozi večje prikolice in cisterne ter obdelovanje kmetijskih površin z večjim traktorjem. Zahtevana je srednja poklicna izobrazba, smeri kmetijstvo, vozniško dovoljenje kategorij B in F ter trije meseci delovnih izkušenj. Delo je za nedoločen čas. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 12. marca.

OSNOVNA ŠOLA BOGOJINA išče TAJNIKA. Izbrani kandidat bo opravljal tajniška in računovodska dela. Kandidat mora imeti višješolsko ali višjo strokovno izobrazbo smeri ekonomija ali računovodstvo in revizija. Zahtevana so tri leta delovnih izkušenj in znanje slovenskega, nemškega in angleškega jezika. Zaposlitev je za nedoločen čas, prijave pošljite po pošti do 17. marca.

EKO-PARK d.o.o. Lendava, javno podjetje zaposli pet KOMUNALNIH DELAVCEV. Naloge izbranih kandidatov bodo med drugim opravljanje vzdrževalnih del na vseh javnih površinah in vzdrževanje komunalnih objektov in naprav. Zahtevana je osnovnošolska izobrazba in eno leto delovnih izkušenj. Delo je za določen čas. Kandidati naj pošljejo vloge po pošti do 18. marca.

C-BOX inženiring, d.o.o. iz Turnišča zaposli LESARSKEGA TEHNIKA. Med njegovimi nalogami bo zahtevnejše delo v proizvodnji pohištva in delo na CNC strojih. Zahtevana je srednješolska izobrazba smeri Lesarska, papirniška, plastična, steklarska in podobna tehnologija ter delovne izkušnje 5 let. Zaposlitev je za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vloge po pošti ali e-pošti do 17. marca.

VETERINARSKI INŽENIRING d.o.o. zaposli VETERINARJA V AMBULANTI ZA MALE ŽIVALI. Kandidat mora imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oz. visokošolsko univerzitetno (prejšnja) izobrazbo smeri veterinarstvo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Delo je za določen čas. Kandidati naj pošljejo vloge po e-pošti do 28. marca.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

*Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2021 ob 8:57 gost

      Pridejo iz Varaždina in Čakovca. Njim ni potrebno nobenih dokazil o šolanju če pa že imajo je zadosti tudi ponarejena spričevala. Samo da so cenajša delavna sila pa je za delodajalca dovolj.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.03.2021 ob 9:01 šilček gost

      Jaz pa iščem psihologa ali psihijatra za naše politike.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.03.2021 ob 10:48 gost

      Bog daj ka ti uspe. Ker take debile nečem če je kje ustanova za vrnitev v normalno stanje. Edino zemlja njim zema norijo ven vzame pa še tan de se širila njihova debilno v podtalnico.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.03.2021 ob 11:21 AAAAAAAAAAA gost

      Za komunalnoga delavca se lejko prijavijo Hojs, Počivalšek pa Karel samo nemajo šans ka so za tou delo nesposobni.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.03.2021 ob 14:19 gost

      V 30.letih Slovenije so državo do konca pojebali,po domače povedano,vse pokradli vse zapravili in prodali tujcem,ki nam sedaj z minimalci diktirajo delovni tempo,brez vsakega spoštovanja pa nisem za nobeno opcijo vlade ne leve ne desne,ker nobeni nič ne naredijo,le svoje žepe si polnijo,dokler lahko.Ko pa zaškripa pa vržejo puško v koruzo pa adijo,jebite se slovenci,malo grdo ali resnično.Pa pridejo spet drugi na stolčke za nekaj časa.To je bistvo slovenske politike in vladanja le teh.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.03.2021 ob 14:54 gost

        Izdajalec Jože Pučnik je že na začetku nove naše države povedal, da bodo prodali ali uničili vse, kar smo v komunizmu ( mislil je seveda socializem, ker komunizma nikoli nismo imeli ) zgradili in ustvarili. Desni in levi gredo pridno po tej poti, čeprav desni močno prehitevajo. Ko si pogledal njegove male oči, v njih nisi videl ničesar drugega kot sovraštvo in maščevanje. Ivan Janez Janša gre strumno po njegovi poti.

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.03.2021 ob 17:53 Drzavljan gost

      Vse sposobnosti naših oblastnikov pove to,da veliko,veliko naših državljanov dela v Avstriji! Kaj pa če bi vsi ti prišli nazaj v domovino,kje bi dobili sluzbe?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.