https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Trčili tovorno in dve kombinirani vozili

12.03.2021 ob 7:00  

Pomurska avtocesta je bila zaradi hude prometne nesreče zaprta med Cerkvenjakom in predorom Cenkova proti Murski Soboti. V smeri Murske Sobote in v smeri Maribora so nastajali zastoji.

Občasno so zaradi zastojev zapirali predor Cenkova proti Mariboru.

Foto: Leon Mufek (FB Radarji v Pomurju) 

Obvoz je bil za osebna vozila v obe smeri urejen po regionalni cesti Sveta Trojica - Sveti Jurij ob Ščavnici.

Zaradi stekla in razbitin na vozišču je bil, ob mestu nesreče, zaprt prehitevalni pas tudi na avtocesti proti Mariboru, navaja Prometno-informacijski center za državne ceste.

 Foto: Anja Košar (FB Radarji v Pomurju) 

"Danes ob 5.29 so na Pomurski avtocesti pred predorom Cenkova, smer Maribor - Murska Sobota, trčili tovorno in dve kombinirani vozili. Gasilci JZ GB Maribor ter PGD Gornja Radgona in Murska Sobota so s tehničnim posegom rešili dve ukleščeni osebi. Tri osebe so bile prepeljane v UKC Maribor, ena pa v Splošno bolnišnico Murska Sobota," navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. 

A5, Maribor - Lendava, priključek Cerkvenjak, vrtljiva kamera

A5, Maribor - Lendava, odsek Senarska - Sv. Jurij ob Ščavnici, vrtljiva kamera

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.03.2021 ob 8:48 Voznik gost

      Samo brez panike, prosim! V tem tednu sem se po tej cesti peljal iz MS v Maribor in nazaj. Držim se predpisov, vozim najvec 110 km/h, redko več, če prehitevam. Pa sem bil NAJPOČASNEJŠI voznik na cesti. Zadnji polž! To je vse letelo mimo mene in v nemogoča prehitevanja kar po spisku. Naslednjič bom za foro snemal in objavil na spletu. Lepo vas prosim, kje je policija, da polovi te norce na cesti? Pomurska hitra cesta je dirkališče norcev.

      30 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.03.2021 ob 9:39 gost gost

        Takšni ki se cijazite po cesti ste glih najhujši. Tisti ki hitreje vozi , je tudi bolj pozoren na cesto. Eni pa se vozijio 110km/h in na to s to hitrostjo prehiteva celo kolono tovornjakov, namesto da bi se umaknil na počasnejši pas in hitrejšim omogočil prehitevanje.

        12 23 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.03.2021 ob 10:02 gost

      Aja , koliko pa je te omejitev na tej "hitri cesti" , kajti vsi vemo , da to ni avtocesta , pa še pasovi so ožji od normalnih , je pa splošno znano , da obstaja sindrom "malih lulekov" , ki se običajno zdravi z divjanjem z avtomobili ali pa z velikimi in hudimi psi na povodcu.Sorry , tak je to.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.03.2021 ob 11:21 Gost gost

        Omejitev je ze 110, samo pravim da ce ze vidis da je nekdo hitrejsi za tabo se mu umakni. Kot sem zgoraj napisal, ta ki hitrej vozi je bolj pozoren na cesto, kot počasne ki misli da ima še cas za telefon itd. Ravno zadnjic je en pacient na ljubljanski obvoznici prehiteval s 110km/h kolono tovornjakov in ni opazil policistov na nujni voznji ki so vozili za njim. Umaknil se je šele ko je zadnji tovornjak prehitel.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.03.2021 ob 11:45 D gost

      Tisti ki je napisal da je nekdo tovornjake na pomurski prehiteval 110, z koliko pa bi moral? 130? Če je omejitev 110, se bi praviloma moralo tudi prehitevati največ z 110, pa čeprav se vozijo tovornjaki recimo 100.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.03.2021 ob 17:39 Andabanda gost

      Zakaj bi se umikal nekomu, ki je hitrejši, če se peljem 110 na prehitevalnem pasu in je omejitev 110. Desni pas pa zaseden s tovornjaki od Lendave do Lenarta. Eni res mislite, da bom žlajfal na 90 in se skril med tovprnjake?!? A res mislite, da imajo vaše dolge luči in blendanje takšno moč?!?

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.03.2021 ob 20:27 Hope gost

      S­c­a­m s­c­a­m e­v­e­r­y­w­h­e­r­e b­u­t i­t­s t­r­u­s­t w­o­r­t­h­y w­e­b­s­i­t­e t­o w­o­r­k o­n a­n­d r­e­c­e­i­v­e p­a­y­m­e­n­t o­n d­a­i­l­y b­a­s­e­s. N­o i­n­s­t­a­n­t c­a­s­h i­n­v­o­l­v­e­d t­o s­t­a­r­t, j­u­s­t j­o­i­n a­n­d e­a­r­n t­o y­o­u­r t­i­m­e a­n­d w­i­l­l. F­o­r m­o­r­e d­e­t­a­i­l v­i­s­i­t........https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.03.2021 ob 20:31 gost

      S­c­a­m s­c­a­m e­v­e­r­y­w­h­e­r­e b­u­t i­t­s t­r­u­s­t w­o­r­t­h­y w­e­b­s­i­t­e t­o w­o­r­k o­n a­n­d r­e­c­e­i­v­e p­a­y­m­e­n­t o­n d­a­i­l­y b­a­s­e­s. N­o i­n­s­t­a­n­t c­a­s­h i­n­v­o­l­v­e­d t­o s­t­a­r­t, j­u­s­t j­o­i­n a­n­d e­a­r­n t­o y­o­u­r t­i­m­e a­n­d w­i­l­l. F­o­r m­o­r­e d­e­t­a­i­l v­i­s­i­t………W­w­w­.E­A­R­N­7­5­.c­o­m

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 15:35 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.