https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prijeli skupno 14 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo

12.03.2021 ob 13:45  

Pomurski policisti so včeraj prijeli skupno 14 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo.


V osebnem vozilu nezakonito prevažal 11 tujcev

Včeraj, malo pred 7. uro so policisti PP Ljutomer med kontrolo varovanja državne meje pred naseljem Srednja Bistrica zaustavili osebni avtomobil znamke Renault Scenic, avstrijskih registrskih oznak.

Pri kontroli vozila in potnikov je bilo ugotovljeno, da 35-letni voznik državljan Moldavije v vozilu nezakonito prevaža 11 tujcev državljanov Pakistana. Po končanih postopkih so bili tujci predani hrvaškim varnostnim organom.

Vozniku je bila odvzeta prostost in bo s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države priveden k preiskovalnemu sodniku.

Tujci skriti med tovorom

Včeraj, malo pred 10. uro je bil v podjetje v Gornji Radgoni s tovornim vozilom h kateremu je bil pripet priklopnik pripeljan tovor iz Srbije. Po odprtju priklopnega vozila so iz njega skočili trije tujci in zbežali.

S strani policistov so bili tujci, državljani Afganistana, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo, kmalu prijeti. Ugotovljeno je bilo, da so tujci v tovorni del vozila vstopili 9. marca 2021 v Srbiji.

Po končanih policijskih postopkih bodo tujci predani hrvaškim varnostnim organom.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.03.2021 ob 13:54 kje ste gost

      vlada, sploh vas več bgunci ne zanimajo, ste pa v opoziciji bili glasni kaj bi-če bi z begunci. Nič niste, a ni tako gospod Horvatuf Joškec, ko si v opoziciji galamiš, ko si v koaliciji sereš klanfe in dviguješ plačo, seronja naduti.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.03.2021 ob 15:48 gost

      Kaki migranti saj pa je pri nas na vladi največji sovražnik migrantov. Vse je vedel ko je bil v opoziciji. Zdaj pa migranti šecejo kot da grejo na prošcinje. Sam maršal tvito pa debil Hojs jih pa lepo pospremi ta do begunskega centra da se tam po jajca v miri lejko škrableju. Pa nič ne delajo lepo 3 obroke dobijo in posteljo pa sranje delajo kero policija ne sme objaviti.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.03.2021 ob 17:37 Gajdar gost

      Prigovor glede migrantov so zgornji komentatorji narobe naslovili, za vstop migrantov se ne zavzema sedanja vlada, ki ravnokar sprejema strožjo proti-emigrantsko zakonodajo, ki ji zelo nasprotuje celotna leva opozicija na čelo s Tanjo Fajon, da sploh ne govorim o nevladnih organizacijah, kateri člani in članice so hodili celo v BiH v migrantske tabore in migrantom svetovali kako morajo zaobiti slovensko zakonodajo, da jih pri nedovoljenem prestopu hrvaško-slovenske meje naši organi ne bi mogli vrniti nazaj na Hrvaško. Da povzamem svoj gnev in srd morate nasloviti na celotno opozicijsko levico in na nevladne organizacije v tistem grmu je "zajec".

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.03.2021 ob 17:54 gost

      Čudno, da tega vsevedni debeli majmun ne ve, mogoče mu je google zablokiral pa mu ne dela.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.03.2021 ob 18:38 gost

      glej ga debeloga čipkara,a ni to on na sliki?..čipkar si je naročil robo,mlade pakistance,a so ga prehiteli policaji

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.03.2021 ob 21:29 Hope gost

      I made 10k dollar a month doing this and she convinced me to try. The potential with this is endless. Here’s what I’ve been doing Please visit this site… http://bit.ly/39jrdqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.03.2021 ob 0:48 Koprski narkoman gost

      svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/604b28f0ce8b4/koprcanu-v-angliji-15-let-za-tihotapljenje-drog

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 14:25 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.