https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Ne spuščajte neznancev v svoje domove in ne nasedajte lažnim obljubam

13.03.2021 ob 6:05  

Policisti PP Lendava so včeraj na terenu prišli do podatka, da se je na območju Dolnjega Lakoša neznana oseba predstavljala kot predstavnik Rdečega križa.

Po predhodnem telefonskem klicu je neznan moški prišel k starejši osebi z namenom, da bi opravil meritev telesne temperature in pregled zaradi virusa Covid-19. Ko je starejša oseba želela poklicati policijo je neznan moški takoj odšel do svojega vozila in se odpeljal.

Omenjena institucija navedene aktivnosti ne izvaja zato policisti ob takih primerih pozivajo občane k previdnosti in svetujejo, da v hiše in stanovanja ne spuščate ljudi, ki jih ne poznate ter ne nasedate lažnim obljubam.

Policisti pogosto obravnavajo drzne tatvine iz stanovanjskih hiš, ki jih storilci izvršujejo na zelo prefinjen in pretkan način, oškodovance pa zavedejo do te mere, da preteče kar nekaj časa, preden ugotovijo, da so bili okradeni. Ker so ljudje, običajno gre za starejše občane, še vedno premalo previdni ali pozorni do neznancev, ki pridejo na njihove domove in jih ogovorijo, ne bo odveč nekaj opozoril.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.03.2021 ob 8:17 gost

      To hodijo okrog hlapci maršala tvitoja. Kere je zaposlil da mu napolnijo državno blagajno kero je spraznil pa nič od nič naredil.

      11 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.03.2021 ob 9:57 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Take barabe ne morejo biti nič drugega kot oboževalci Ivana in govedorejca,tistega ,ki mu Lajbekovica vleče,aha, to je oni Kozjanski primitivec.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.03.2021 ob 10:02 gostonovec gost

      če je danes nekdo tak nori zlasti ko se mu vnaprej najavi in ne ve potem vnaprej poklicati policije...pa naj bo. žal niso samo starejši tak naivni. pamet v roke, no!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.03.2021 ob 10:03 gost

      Tij pa tebi podobni debili vladni je na boste nikoli sestavili. Zato ker ste polpismeni debili.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.03.2021 ob 13:36 gost

      Pa nej ge df med njimi samo pijtan nič drűjgo

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.03.2021 ob 19:55 Hope gost

      S­c­a­m s­c­a­m e­v­e­r­y­w­h­e­r­e b­u­t i­t­s t­r­u­s­t w­o­r­t­h­y w­e­b­s­i­t­e t­o w­o­r­k o­n a­n­d r­e­c­e­i­v­e p­a­y­m­e­n­t o­n d­a­i­l­y b­a­s­e­s. N­o i­n­s­t­a­n­t c­a­s­h i­n­v­o­l­v­e­d t­o s­t­a­r­t, j­u­s­t j­o­i­n a­n­d e­a­r­n t­o y­o­u­r t­i­m­e a­n­d w­i­l­l. F­o­r m­o­r­e d­e­t­a­i­l v­i­s­i­t........https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.03.2021 ob 21:11 Gost: gost

      Pazite najavlja se Tanja Fajon, ki obljublja z stranko SD, da bo rešila Slovenijo in celi svet......Pazite sigurna prevara. Zaprite se!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 14:48 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.