https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pri srednji šoli zagorel zabojnik za smeti, požar se je razširil na elektro omarici

23.03.2021 ob 7:00  

Včeraj je v Murski Soboti zagorelo v zabojniku za smeti.

"Včeraj ob 23.43 je v Aškerčevi ulici v Murski Soboti, pri srednji poklicni in tehniški šoli zagorel zabojnik za smeti. Požar se je razširil na dve bližnji elektro omarici. Gasilci PGD Murska Sobota so goreči zabojnik in elektro omarici pogasili ter pregledali in prezračili prostore srednje šole.

Ob 19.50 je v Ulici Štefana Kovača v Murski Soboti gorela vsebina zabojnika za smeti. Požar so pogasili gasilci PGD Murska Sobota," navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.