https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

FOTO: V Murski Soboti potekalo Prvenstvo Slovenije v krosu

Murska Sobota, 28.03.2021 ob 6:00  

V soboto, 27. marca 2021, je pri Expanu v Murski Soboti potekal atletski dogodek Prvenstvo Slovenije v krosu.


Atletski klub Pomurje je v sodelovanju z MO Murska Sobota in Zavodom za kulturo, turizem in šport organiziral Prvenstvo Slovenije v krosu pri Expanu. Zaradi vsesplošne epidemiološke situacije je dogodek spadal v eno izmed redkih atletskih tekmovanj državnega ranga.

Tekmovanje sta slavnostno otvorila murskosoboški župan dr. Aleksander Jevšek in Roman Dobnikar, predsednik Atletske zveze Slovenije.

Proga poteka po travnati površini ob soboškem jezeru in je zgrajena enega kroga, ki meri 1000 m. Tekmovalci različnih starostnih skupin, so se pomerili v razdaljah 3000, 4000, 5000 in 8000m.

V teku na 3000 metrov je med člani, Matjaž Rus iz Atletskega kluba Pomurje, osvojil 10. mesto. Med mlajši mladinci je bil Tvit Trajbarič 24., Jakob Nemec pa je osvojil 30. mesto, oba iz iz Atletskega kluba Pomurje.

Boštjan Cipot iz Atletskega kluba Pomurje je v teku na 8000 metrov osvojil 15. mesto.

Med mlajšimi mladinkami je v dolžini 3000 m, Marija Lucija Rengeo iz Pomurskega atletskega kluba Goričko zasedla 19. mesto, Lara Horvat iz Atletskega kluba Pomurje je bila 20., Katarina Erjavec iz Pomurskega atletskega kluba Goričko  22. in Jožica Franc iz Atletskega kluba Pomurje 23.

Rezultati za Prvenstvo Slovenije v krosu

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.03.2021 ob 8:44 Maska gost

      JANŠISTI bodo spet glasni, vsi tečejo brez mask !

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.03.2021 ob 8:53 KAMENŠNICA NI JEZERO gost

      PREKLETI IDIOTI, NAUČITE SE PRAVOPISA, KAMENŠNICA ALI GRAMOZNICA NIKOLI NI BILA IN NE BO JEZERO. PA KAK VAM ZA MILEGA BOGA TO NI JASNO OBENEM PA JE SRAMOTA DA NE POZNATE SLOVENSKEGA PRAVOPISJA. To je isto kot bi napisali da je Jevšek Janšev pomočnik v stranki SDS.

      11 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.03.2021 ob 13:24 NEKO gost

        Nič več gramoznica, je kar umetno jezero, kot v Velenju, Ptuju, itn. Sprijazni se, Murska Sobota ima lepo veliko in urejeno veliko umetno jezero. Pa še to si preberi pametnjakovič: "Jezera so zadrževalniki vode. Umetna jezera so rezervoarji industrijske vode, ki so nastali za jezovi. Nastanejo lahko tudi s potapljanjem rudnikov (Velenje). Zajezitve največkrat zgradijo z več nameni – hidroelektrarna, zadrževalniki poplavnih voda, namakanje kmetijskih površin, turistična funkcija itd."

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.03.2021 ob 8:59 gost gost

      prekleti fašisti inšpektorji skratka vsa golazen kaj tam v tem jebenon expanoji nega korone za njih ni odlokov za njih ne velja zakon ki ste ga vi lopovi naredili glupi inšpektorji ge ste zdaj jebo vam mater gnilo pokvarjeno zdaj je pa rejsan konec tej vaši pokvarjenosti in idiotizmu če pogledaš slike ko tečejo ljudje v grupi eden polek drugega tako da se dobesedno dotikajo z telesi sopihajo eden v drugega brez mask seveda potem pa vidiš sliko ko stojijo za podelitev pokalov narazen dva metra in z masko se ti dobesedno strga film kajti tako norčevanje takšno glupo vedenje si normalen človek ne more predstavljati to je za kozlat.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.03.2021 ob 9:08 gost

        Boste ljudje kdaj ugotovili, da je ta virus svetovna prevara, da izbranci ogromno zaslužijo in, da nam vzamejo človeške, delavske in druge pravice, skozi stoletja težko priborjene? Mediji pa pri tem nategu pridno sodelujejo in pretiravajo. PUSTITE NAM ŽIVETI, SE LJUBITI IN DELATI.

        13 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.03.2021 ob 9:33 G gost

      Tam je tak veter pihal da virus sploh ni prišel do živega nobenmu. Maske bi tak odpihnolo ... Kros? To je bolj reklama za ekspano pa njegovo lužo

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.03.2021 ob 9:41 gost gost

      kaje prekmurci van ešče nede mozek začo delati ka ne vijdite ka se jevšek norca dela iz vas pa tudi z kao zakonodaje un je rdeči pa kak vidite rdeči lejko delajo ka ščejo mij norci pa samo klumamo tou ka so v soboto napravili na kamešnici pri dahauji je zločin če se že pogučavlemo o virosu nemčija cela totalno zaprta v soboti pa atletski miting ge je tu logika ka ne vidimo ka se znas norca delajo počivalček janša inšpektori policija ge ste vladni hlapci ka tega verjetno niste smeli videti polek takših bedastoč bomo vsi zboleli za to korono.

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.03.2021 ob 9:55 gost

        Če bi ti malo drugam pogledal ( ne samo noro Janševo televizijo ), bi opazil, da je bilo včeraj v Sočiju, kjer sta igrali nogometno tekmo Rusija in Slovenija , na tribunah ogromno gledalcev, po mestu pa ljudje hodijo brez mask. Pa kakšno Florido, Švedsko , .................... si poglej ovca Janševa. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

        13 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.03.2021 ob 13:05 gost

      Ge San tudi bu tan z pijvov I kavico kero San Dobu v gostili na prostem tankstel. Nečem zakaj me ni na sliki jebenti novinarje.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.03.2021 ob 23:22 oboževalec gost

      Ali je poškodba NAJ športinice MS resna.?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.05.2021 ob 21:05 bal gost

      končno dogodek

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.