https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Štiri opozicijske stranke vložile predlog ustavne obtožbe predsednika vlade

02.04.2021 ob 11:25  

LMŠ, SD, Levica in SAB so danes v skladu z napovedjo vložile predlog državnemu zboru, da pred ustavnim sodiščem obtoži predsednika vlade Janeza Janšo. Očitajo mu kršenje več členov ustave in zakonov. Med drugim mu očitajo, da država ni naročila vseh cepiv, ki bi jih lahko, posege v delo medijev in tožilstva.

Prvak LMŠ Marjan Šarec je predlog ustavne obtožbe predsednika vlade napovedal sredi marca, po novici, da država decembra lani v drugem krogu nabave ni naročila cepiva BioNTecha in Pfizerja.

Premier Janša pa se je na Šarčevo napoved še isti dan, in sicer po posvetu politike in stroke o soočanju z epidemijo covida-19, odzval posredno. Zatrdil je, da je ob prevzemu funkcije ministra za zdravje po odstopu Tomaža Gantarja vsem pristojnim naročil, naj Slovenija kjerkoli in za kakršnokoli ceno naroči dodatne količine cepiva.

Vodja poslancev SDS Danijel Krivec je tedaj menil, da je predlog za ustavno obtožbo neutemeljen. Tedaj so bile tudi nekatere opozicijske stranke do predloga zadržane, kot kaže, pa se je četverica strank dogovorila in so sopodpisnice predloga.

Sicer pa je Šarec pozneje razkril še nekatere druge vsebine, ki bodo del predloga. To sta nefinanciranje Slovenske tiskovne agencije in poseganje v tožilstvo. Na pobudo SAB je v predlogu tudi očitek glede "ogrožanja zdrave pitne vode", ki ga vidijo v nedavno sprejeti noveli zakona o vodah.

Po poslovniku DZ lahko najmanj deset poslancev predlaga DZ, da obtoži predsednika vlade pred ustavnim sodiščem. DZ po zakonu o ustavnem sodišču o predlogu obtožbe odloča z večino glasov vseh poslancev, in sicer najpozneje v 60 dneh po vložitvi predloga. Če odločitve v tem roku ne sprejme, pa se šteje, da je predlog zavrnjen, poroča STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.04.2021 ob 11:50 Busybee gost

      Saj sem že napisal pa bom še ponovil: " Levuharji so kot drogeraši na odtegnitveni terapiji" vse bi naredili samo da bi se dokopali oblasti če je treba tudi na sprevržen način. Ampak sanjajte kar naprej levuharji odjebali ste svoje. Niti taki poskusi vam ne bodo prinesli glasov na volitvah. Janša rules

      30 28 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 12:31 gost

        LEVOJAJA GAMAD je za odstrel!!!!!! Izkoreniniti je treba gobce ki nič ne naredijo ,samo lapajo in serjejo v svoj gobec!!!!!!!!!!

        22 27 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 16:19 Geza gost

        Vseeno kdo je na oblasti, samo tako tele naj se spakira, enkrat je že pravo ka ide iz politike če nede sestavil vlade (2013),HOJS je tudi že odstopil pa je še vedno tu,no in kdo zdaj hoče oblast, edino janševi prasci

        15 14 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.04.2021 ob 11:56 Busybee gost

      Debeli se že spet naslajaš? Ti pa tvoji levuharji ste luzerji na kubik! Sem pa slišal da te bo koalicija Kul koalicija usranih luzerjev predlagala za madatarja😂😂😂

      19 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.04.2021 ob 11:57 Nej desni, nej levi gost

      Ista zamazana roka jin jesti davle. Mij se pa bijemo med seuf kera stran je menje mutava. Uni se pa znas smijejo, pa planerajo naslednjo skupno diverzijo narodi. Človeštvo rules pajdo!!!

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.04.2021 ob 12:00 gost

      Busybee stvarno si idiot in idiot boš ostal do smrti. Tvoj veliki JANEZ JANŠA je največji debil na zemlji a ti njegov ritolizec. Sedaj so mu šteti dnevi ko bo odkorakal v zapor, ker je kradel in omogočil svojim ministrom da tudi oni kradejo na račun corone .Izgine naj iz SLOVENIJE za vse večne čase, ker je diktator.

      24 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 13:05 gost

        Ne trgaj se s temi primitivnimi desničarji. Že po njihovih komentarjih vidiš, da nimajo končane niti pomožne šole. Dno človeštva.

        25 17 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.04.2021 ob 12:09 Busybee gost

      Debeli debil Janše ne zagovarjam niti ga volim na volitvah. Nisem ovca. Mrzim pa levuharje ker so smrdljive gnilobe. Tako kot ti.

      29 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.04.2021 ob 12:53 gost

      POLITIČNI NEDONOŠENČKI bi radi prišli na oblast ,puško so pa vrgli v koruzo.

      30 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 13:00 Busybee gost

        Radi skačejo v bazen ne da bi prej pogledali če je voda v njem- to so levuharji😂😂😂

        28 16 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.04.2021 ob 13:03 desni gost

      evo ti nam bodo vodili državo!!! v copatih , druga v gipsu, tretji kavbojke z navadno majco....+ klovn... ena dan nazaj so kričali da se uvede politični lockdown, naslednji dan pa že vlagajo obtožnice- hinavci kapa drugo bog nam pomagaj če ti zopet pridejo na oblast- noben od njih niti tekoče angleško neve !!!!!

      22 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.04.2021 ob 13:03 gost

      Največje kvalitete levuharjev so : radi LAŽEJO ,še rajši ZAVAJAJO , najrajši pa KRADEJO.

      28 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 14:03 gost

        Levičarji smo ustvarili vso tisto bogastvo, ki ste ga usrani desničarji po letu 1991 prodali, privatizirali ali uničili.

        15 27 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 18:37 Lali gost

        Levojaja ne hodi v cerkev in je toliko bolj poštena, prvi ste bili komunisti zdaj pa v cerkvi iščete volilce, tam je pa dve tretjini nepismenih, razen cerkvenega osebja

        8 7 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.04.2021 ob 13:04 Karel K. gost

      Janša je pogrešil, ko ni naročil zadosti cepiva oziroma ni vzel vsega kar je po Evropskih merilih pripadalo Sloveniji. To je napaka in takšno napako so storili tudi drugi predsedniki vlad, med drugim avstrijski kanzler Kurz. Poseg njegovega dela v medije in tožilstvo pa je njegova odločitev in spada v njegov delokrog. Dobro vemo, da ko so bili tile štirje na oblasti so bili mediji enako svobodni oziroma nesvobodni kot so zdaj. Seveda ni bilo problema, ker so bili na strani imenovane četverice in nihče drugi ni mogel priti v njih do besede, da bi objavil svojo resnico oziroma pravo resnico o dogodkih v Sloveniji o dejanskem stanju na področja tožilstva, sodstva, policije, šolstva. Vse je bilo zamolčano. Zdaj Janša to popizkuša popraviti, morda z napako, da bi zdaj mediji bili spet pod njegovim diktatom. Zato je ta ustavna tožba proti Janši le skrivanje preteklosti omenjnih štorih in njihovih mentorjev iz preteklosti iz ozadja, kii so kršili vladavino prava in ga prirejali svoji podobi in svojim potrebam, so kršili človekove pravice državljanom kateri so jih in jih kritizirajo in ta poteza je le stopnjevanje pritiska na vodstvo EU, da bi omadeževali janšo v Bruslju. Da pojasnim, Janša s svojim obnašanjem proti EU poslankiSophie ni naredil nič strašnega kakor tudi ne z objavo tistegavidea. Njegova napaka je, da tega ni objavil v EU in jih ni seznanil prej, ko so se dogodki dogajali, daq bi na ta način razgalil zločinskost sistema katerega zastopajo že 30 let na 45 let podlage omenjeni štirje s svojimi učitelji. Seveda Janša tega tedaj ni objavil, ker se mu je dobro godilo, ker je živel kot "Bubreg v olju". Na ta način je le pomagal, da so se ta šetverica in njihovi meceni iz ozadja polastili vsega, vseh institucij države. Zdaj pa, ko je Janša občutil priložnost, da bi zavladal sam v njihovem slogu pa so mu nastavili mino. To dokazuje, da Slovenija pod vodstvom Kučanovih in Janševih funkcionira kot mafijska skupnost. Ali pa po tistem kar se je nekoč dogajalo v albanski skupnosti in pdobno, "Oko za oko".

      10 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 13:31 gost

        Karel Kozic, že zaradi tega, kar si zapisal v svojem prvem stavku, bi moral Ivan Janša dobiti dosmrtni zapor. Samo stranka SDS ima svojo lažnivo televizijo in svoje lažnive medije, s katerimi poneumlja svoje ne preveč razgledane volivce. EU in ZDA so to opazile in opozarjajo na to. Da psihopat ne upošteva niti zakonov, ki jih je sam sprejel, pa tako vsi vemo razen takih dementnih desničarjev kot si ti in tebi podobni. Če si pa resnično tako neumen, da ne veš kakšne lopovščine so se dogajale in se dogajajo na račun nabave zaščitnih sredstev, respiratorjev, testov in podobnega, je pa škoda, da sonce nate posije. Tudi Kurz sodi v zapor, ne pa, da s Kurzevo lopovščino zagovarjaš Janšo. Si se že vprašal zakaj te sosedje ne prenašajo?

        21 19 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 14:34 Karel K. gost

        Veš Murskosobiški dvorni zidar, če si ti dementen in neuk, potem tega ti ne pripisuje meni. Večjega psihopata od tebe na tem portalu ni, saj si učenec psihopata Josipa Broza, Kardelja, Lekoška, Mačka. Jaz sem proevropski levičar, zato me ne prištevak k slovenskim titoističnim hibridnim levičarjem in desničarjem. Meni je jasno, kaj se dogaja že dolga desetletja, tudi v časih, ko si ti preganjal poštene ljudi v vlogi Udbovca. Jasno mi je, kaj see je dogajalo z nakupom te zaščitne opreme, vendar vse to počno ljudje kateri so se te obrti učili v titoizmu in so gojenci vaše titoistične falange, tudi Janša. Preveč razgledanih simpatizerjev nimajo ne titoistični hibridni levičarji niti desničarji v Sloveniji. Zares izobraženi in sposobni državljani Slovenije tvorijo 60 odstotkov in več državljanov kateri ne simpatizirajo z nobeno od teh dveh mafijskih grupacij, saj oboji funkcionirajo na temelju mafijskih zakonov, kot sem že zgoraj razložil. Tpo kar zdaj počenjajo tvoji udbovski titoistični hibridni levičarji je enako kot so počeli njihovi osnovni učitelji Tito in Kardelj leta 1945, ko so prevarali zahodne zaveznike, posebej Angleže in so ti pobegle slovence pred titoisitčno hordo iz Vetrinja poslali nazaj v Titovo klavnico . Tito jih je prevaral, ko je zahodnim zaveznikom obljubil, da se jim nič ne bo zgodilo, če niso storili zločinov, če pa so jim bodo pravično sodili na demokratičnih sodiščih. Ko so se vrnili pa so jih vse po vrsti, otroke starce, žene, dekleta poklali in jih zmetali v kraške jame, zabetonirali v rudniške jaške, torej so jim sodili brez sodišče ampak so sodniki bili takšni psihopati kot si ti zdaj in tile kateri zdaj zganjajo po Evropihisterijo, kar počne Janša, ki pa ne počne nioč drugega kot to počno oni ko so na oblasti.

        12 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 15:34 gost

        Karel Kozic, ti si navaden zblojeni desničar, ki si se grebel za oblast, a so te vsi " odbacili ", ko so videli kakšna pokveka si. Ničesar nisi dosegel in to te boli ter ti povzroča travme, dementnost, spreobračanje zgodovine, nočne more, shizofrenijo. Pri Pučniku, Janši, Peterletu, Omanu, Horvatu, Štihcu, ................ - povsod si propadel, nihče te ni šmirklal pet posto in od tod travme. Poskusi pri Romanu Leljaku v občini Radenci, mogoče ti tam grata.

        8 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 15:48 Karel K. gost

        Ti nisi niti zidar morda nek priučeni. Glkede na to kako ti opisuješ mene je jasno, da si navaden provokator in udbovski propagandist za tvojo udbovsko titoistično srenjo, ko pišeš pravljice o moji pretekloosti, katere nimajo nič skupnega z realnostjo. Ko ti napišem resnico, potem pobesniš in postajaš nerazsoden kot pobesneli pes udbovec. Pomembno je, da moja beseda še vedno v tej državi velja in poznajo moje mnenje celo v Bruslju. Ti pa le v roke zidarski hamer in kleši kocke za tlakovanje.

        11 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 16:06 gost

        Karel, zdaj si me pa res nasmejal. Tvoja beseda? Tvoja beseda še v vaši hiši nič ne velja, ne pa v Bruslju. Že v poklicni šoli so se vsi smejali iz tebe. Daj pojdi Romanu pomagat v Radence - tudi on se že dve leti trudi, da bi spremenil ime Titove ceste. Morda bo vama skupaj uspelo. Zvečer, preden greš spat, dobro poglej pod posteljo, da se ne bi tam skrival kak udbaš. Pa v omaro ne pozabi pogledati. Čudi me, da nihče ne opazi tvoje sposobnosti, da bi te predlagal za poslanca, ministra ali celo predsednika vlade.

        6 8 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.04.2021 ob 13:25 gost

      JANŠA JE NAJVEČJI DEBIL IN NAJVEČJI DIKTATOR V VSEJ ZGODOVINI SLOVENIJE. SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE SKRAJŠANO SDS. ŽE SAMA STRANKA IMA IME SDS -----------------SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE------------TO JE RESNICA.

      21 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.04.2021 ob 14:29 gost gost

      Lepo je malo pred svojo smrtjo povedal Ivan Kramberger, da bodo komunisti protestirali proti vladam ko sami ne bodo na oblasti. So imeli vlado in so sami odstopili. Zdaj ko jih je desnica porinila stran od korita pa je jok in stok. Kaki dvoličneži so levaki se je videlo ob menjavi Zorčiča. Zdaj niso dvignili glasovnic. Pri volitvah Erjavca za mandatarja pa so se drli da se morajo dvigniti glasovnice. Samo da bi spet prišli do korita!

      16 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 14:44 gost

        Še ena kaplarjeva ovca, ki ne ve kaj je Ivek povedal. Točno ivana Janšo je imel v mislih, ko je dejal: " Bojte se tistih komunistov, ki se obračajo po vetru. Danes največji komunist, jutri najbolj cerkveni." U NULO GA JE TRUFO. Danes državni sekretar pa policiji Franc Kangler je takrat preiskoval ta umor Iveka. In koga je našel kot krivca? Do daske pijanega lovca, ki so mu v času zapora čudežno zrasli novi hlevi, nova hiša, .............................................. Dolgove v velikih milijardh evrov, ki jih povzroča Janševa vlada, boš pa moral odplačevati tudi ti, tvoji otroci in vnuki ( seveda, če si sploh ded in sposoben imeti družino ). Koliko ostale škode prebivalcem so povzročile nespametne poteze, ukrepi, zakoni puklastega kaplara, ki bi rad bil po vsej sili maršal, pa to nikoli ne bo, pa tako s svojimi črvivimi možgani ne moreš dojeti. Blagor vam, da vas nora glava ne boli. Živite pač v Noriškem kraljestvu.

        17 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 15:43 gostitelj gost

        Lepo je malo pred svojo smrtjo povedal Ivan Kramberger, zato ker je povedal ga je "pijani" lovec ustrelil !?

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 15:54 gost

        15.43........ pijanega lovca so našli kot krivca ( v reviji Mladina je bil takrat prispevek z vsemi skicami in izmerami, da ga ta pijani lovec od tam, kjer naj bi stal, nikakor ni mogel ustreliti, ker bi morala krogla ćudežno zavijati, ............... ), tudi stol z sledmi stopala strelca je čudežno izginil, ....................... Mučke in mučke okoli tega. Čudi me, da novinarji niso Franca Kanglerja bolj spraševali, da bi mogoče le kaj odkrili.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.04.2021 ob 14:39 gost gost

      LEVI BEDAKI SIROMAKI GIPS COPATI KAVBOJKE BOŽE MILI SAMO ŠE TRABANT STARI FALIJ TAK JE VEČ VREDEN KAK TEJ GOSLARI

      14 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.04.2021 ob 14:40 budala busybee gost

      pa za oblast se gre propalici Janši, saj mu še to lahko omogoči le Počivalšek s svojim rehodom med poslance in prokleta nova Slovenija, ki je momentalno največje govno države, sa SCM IN DESUS VEČ NE OBSTAJATA, kar pomeni četrti JANŠEV SKALP, najprej SLS, nato Krščanski demokrati, IN SEDAJ SMC IN DESUS. kJE ZA VRAŽJO MATER TI BUDALA ŽIVIŠ. Janša se biji volitev kot 100 hudičev križa, saj lahko ima tudi 40%, pa mu teh 40 poslancev ne bo sestavilo vlade, vsi drugi njegovi sedanji zavezniki bodo OUT. PA ŠE TO, tebi budala svezovnega formata, ki si nisi sam kriv, saj te je spočela nič sluteča mati, ki je tako tele porodila, JAZ BI JANŠO PUSTIL VLADATI DO SMRTI, DA POPRAVI VSE NJEGOVE NAPAKE V NJEGOVIH LETIH VLADANJA, ČE NE PA METEK U . . .

      13 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      02.04.2021 ob 14:44 gost

      Debilni vodja tolpe vladne,,,, Janez grozni,,, bo dobil,,, jabolko navdiha,,, ker je zavrnil kvalitetno cepivo, ker Neve do 46 šteti ker dela sramoto Slovencem ker kradejo lažejo kadrujejo nezakonito itd. Za vse naštete njegove podvige ga še en debil nagradi. Presedente Pahor. Dva debila vodita slovenski narod in ga zapirata odpirata in drkata v glavo.

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 14:57 gost

        To sta tista dva, ki sta složno delovala pri TEŠ 6 in še kje drugje. PAHOR IN JANŠA - NAJVEČJA GNOJA SLOVENSKE POLITIKE.

        15 8 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      02.04.2021 ob 14:51 gost

      To ime in priimek bi se moralo izbrisati iz registra Slovenije. Toliko sramote, škode nepopravljive, tliko travm mladini otrokom, v enem letu je naredil ta človek samo zato da je na vladi.Vsi keri so mu pri tem pomagali bi pa morali v zapor ali na,,, gloi otok,,, kamenčke zlagat.

      16 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      02.04.2021 ob 14:53 gost

      Dobro je Jelinčič povedal glupi narod keri ga voli.,,,,glupi vodja,,,

      16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      02.04.2021 ob 16:39 Busybee gost

      Df za mandatarja Kul koalicija usranih luzerjev to je rešitev😂😂😂to da eden in isti piše sam z sabo pod 20imi nicki pove čisto vse

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      02.04.2021 ob 16:48 Karel K. gost

      Ta četverica katera vlaga to ustavno obtožbo brez vsebine je somrak slovenske politike. Ti so iste kategorije, kot se je poročali, da bi Simonovič postal rad predsednik DESUS-a. Iz njihovih izjav je razbrati, da bi le radi odstranili Jnašo in da bi spet vpeljali oziroma bi nadaljevali s svojo titoistično diktatorsko vladavino na temelju laži. Še enkrat v nizu, Janšo je treba odstraniti vendar zamenjava zanj ne morejo biti Mesec Šarec Fajonova, Bratuškova, kateri kot hiene čakajo v vrsti, da bodo prevzeli oblast. Problem pa nastane, ko so si sami sebi medsebojno sovražniki. Torej realisti in resnicoljubi moramo EU dokazati, da mora slovenskemu narodu pomagati, da se ta znebi teh dveh titoističnih političnih hibridnih levo desnih politikantov in lažnivcev. Le to je rešitev za Slovenijo, nič drugega. Vse ostalo, da bi se le ti menjavali vodi v razpad države.

      7 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 17:18 gost

        Somrak je v tvoji plesnivi desničarski tikvi. Prekleti smrduh desni do smrti boš zagovajal Janšo. Spelji se v Argentino baraba desna smrdeča. Človek za svoje državljane ni naročil cepiva, da bo jih zaradi svoje psihopatske glave lahko imel dalj časa zaprte kot zajce v kleti, otrokom in mladini ukinil šolanje brez vzroka, uničil kulturo in šport, zadolžil državo preko vseh mej. ljudi napravil psihotične, uničil na deset tisoče delovnih mest, ogromno ljudi poslal v revščino, vzel ljudem pravico do normalnega zdravljenja, ..................................... in prekleti desni butelj boš ga še zagovarjal. Kar ima me, da te obiščem in ti kaj povem na štiri oči. Obljubim ti, da ti tisto ne bo všeč in boš čutil posledice, opica desna zarukana .

        13 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 18:24 Karel K. gost

        Ti si ponorel kot tisti pes, ki je z ugrizom ubil desetletno deklico. Ne moreš prenesti resnice, ker ne znaš razmišljati in si premalo umsko uravnovešen, če manj pa si inteligenten. Ta tvoj besednjak kaže tvojo osebnost in človeške negativne vrednote. Tvoj komediant Šarec skupaj s temi tremi kateri se danes z njim sprehajajo po parlamentu in po ploščadi pred njim so pred enim letom pobegnili od odgovornosti ko so vedeli, da se približuje katastrofa s tem virusom. Lahko smo veseli, da se je to zgodilo, saj če bi bili ti na oblasti lahko predvidevamo, da bi stanje bilo vsaj še enkrat hujše, umrlo bi še več ljudi, nabave zaščitne opreme bi bila še bolj katastrofična, poniknilo bi še več denarja in bi nabavo izvajali le njim privilegirani in podrejeni podjetniki. Dobro vemo, da so se tekšne scene, koripcijske orgije in nepravilnosti dogajale pod vlado tvojih in vaših titoistov ko ni bilo nobenega virusa in nobene nevarnosti za zdravje državljanov. Zemljarič tvoj udbovski šef že desetletja uničuje v vlogi podjetnika slovensko zdravstvo kot ptivilegiranec. Pa ni edini, samo poglej si nakup žilnih opornic, nadomestkov za kolke in druge medicinske opreme, kakšne provizije so se dajale, da so te zadeve bile trikrat in več preplačane. Da ne govorimo čakalnih vrst katere so ustvarjali s svojim načinom vodenja države. Kar se tiče zaprtja države, šol in drugega gospodarstva, ti moram povedati, saj ti tega ne znaš, saj le svoj jezik razumeš, to pa je jezik prostaka, v Franciji so zdaj podaljšali ostre ukrepe za mesec dni prav tako v Avstriji, Veliki Britaniji v Nemčiji v Španiji. V Sloveniji je potrebno najprej opredeliti kaj je kultura, saj ne more biti kulturnik tisti kateri naredi dve črti nazkriž na kosu papiraj in je še kulturnik, prav tako je potrebno prevetriti civilna združenja in njkiih financiranja. Vi Kučanovi titoisti ste zadolžili še dve državi do amena in jih spravili v brezno v propad. Kar pridi, te bom sprejel in ti povedal to kar ti napišem. Vendar si bojazljivec, da bi se tega lotil, saj tebe resnica boli, ti le streljaš izza granitne udbovske skale, kot so srbski vojaki obstreljevali Sarajevo skriti v okoliških bregovih. Udbovci ste bojazljivci, če to nebi bil, bi se predstavil slovenski in prekmurski javnosti vendar tega ne upaš storiti, saj bi te ljudje raztrgali, tiliko gorja si naredil slovenskemu in prekmurskemu narodu v vlogi udbovca.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      02.04.2021 ob 17:47 gost

      Karel kaj ti misliš v svoji dementni glavi, da bo EU tebe nastavila za predsednika vlade?

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 19:23 Karel K. gost

        Ti dvorski norček titoistične udbovske srenje, pa ti nimaš meje v tvojih fantazijah in diskreditacijah. Tudi ta stavek dokazuje, da si se kot udbovec v titoizmu izobrazil, da vi nastavljate predsednike in druge državne funkcionarje po svojem obličju. Tako kot ta četverica katerih namen te ustavne obtožbe je le to, da zganjate histerijo po državi in državljane vznemirjate in jih spravljate v negotovost. Na ta način le vzpodbujate pogoje, da se virus še hitreje širi in se bolnišnice polnijo, trenutno tudi murskosoboška. Takšno ravnanje kar počnejo ta četverica in ti s svojimi dementnimi teorijami zarot je zrelo za ustavno obtožbo vas vseh.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      02.04.2021 ob 18:24 marko gost

      HALLO NAROD PA GE JE PEOBLEM,LUZER ČEZ NOČ RAZPUSTO VLADO ZAJ PA PAMETEN.GEEE JE PROBLEMMM.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      02.04.2021 ob 18:28 marko gost

      ŠE ENKRAT,GEEE JE PROBLEM,BIVŠA KOALICIJA SPLOJ NEJ ZNALA KA ŠAREC LUZER ODIŠEL.GEEE JE PROBLEM VAS PIJTAN

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      02.04.2021 ob 19:20 gost

      Problem ja v tvoji pijani zabiti glavi. Kero dobro da imaš na ramenih drugače bi,,, Janez grozni z njo spilal golf.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 19:38 Gost123 gost

        Po citanjo komentarjev ocitno desnicarji res vsi iz posebne sole.Revezi pa vi res ne poznate zgodovino in ozadja vasega diktatorja puklastega,ali pa vsi dobite sendvic in pol l vode ,da vas je podkupo.

        5 8 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      02.04.2021 ob 19:30 Gost gost

      Levicari sploh ne kapirate da se z desnimi nikoli ne boste mogli primerjat! Vsak dan pride ven vsaj en primer zahojenega levicara ki se ma za sredisce Slovenije. Vsakic nas presenetite z nekimi bizarnimi zadevami in tratite nas cas. Tak ste nepomembni da vas ne j.ebemo pet posto. Ce bi bili pametni bi vi vodili drzavo. Pa niste. In ker niste pametni mamo zaradi vas ze dobro leto zaprto normalno zivljenje. Zaradi vas se vse to dogaja. Ampak ker ste budale, ki ne vidite dlje od svojega nosa in vam za druge ni mar, smo zato tam kjer smo. Moja leva roka je tudi z razlogom leva. Vi pa mate ocitno dve leve.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 19:41 Gost.sm gost

        Tvoja leva roka je samo za drkanje kurca ker za drugo ni sposobna.Desna pa da Jansi rit brise.

        9 7 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      02.04.2021 ob 20:09 AJAJAJAJAJ gost

      Res upam da jim uspe in spravijo IVANA JANUZAJA JANSHO - ORBAN, tja, ker je že bil V ZAPOR. Ključ lahko razrežete zaradi mene, ko zaklenete celico, kjer bo prebival.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 20:26 Gost gost

        Ma daj nehaj z nekimi primitivnimi preimenovanji. Vsak ima svoje ime in te izpeljanke iz jansevega imena in priimka so samo odraz nekega primitivca katerega ime in priimek ne sodijo ravno v naso drzavo. Vrjetno nimas slovenske mentalitete, svojega priimka se vrjetno ne upas napisat ker ni slovenski, orbana ne preneses ker ves da ce bi te lahko bi te poslal od koder si prisel, medtem ko te slovenski narod vrjetno prezivlja ker si nesposoben kreten in sejes sovrastvo v drzavi za katero so se borili pred 30 leti. Zdaj bos pa nekaj sral tu kjer ti ni mesto. Poberi se iz moje drzave pa svoje mehkuzce levicare s sabo zemi.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 9:25 AJAJAJAJAJ gost

        gost - 02.04.2021 ob 20:26 Jaz sem 30 let plačeval vse davke in vse kar je treba za 7 delavcev SVOJEGA PODJETJA, ki sem ga ustvaril z družino in pridnimi delavci. Za to pošteno delo so dobivali tudi pošteno plačo. POŠTENO PLAČO. V 30 letih se je zamenjalo SAMO 35 DELAVCEV. Ampak to tebi tako ali tako brez veze pišem, ker ti tako nimaš pojma o podjetništvu. In , ja, ti si verjetno tisti, ki si " prišlek " govoriš pa da je SLO tvoja država. Malo se zamisli nad svojim pisanjem.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      02.04.2021 ob 21:03 gost

      Koliko levuharjev toliko bedakov premore SLO.Samo še v ovseni mlin niso šli iskat razlogov da bi se znebili JANŠE.Ha ha ha ha Tak ste plitvi da sploh gor ne pridete kak ste PLITVI. J.J. pa vas vrti okoli m.prsta .He he he he he. Stvarno ste NEDONOŠENČKI .Hi hi hi hi.Gamad ostaja gamad ho ho ho ho.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      02.04.2021 ob 22:21 gost

      JJ SE TANKO PIŠE, KER NIMA ZADOSTI PODPORE POSLANCEV IN BODO PREDČASNE VOLITVE HHHAAAAHHHA IDIOTI JANŠEVI --------NIKDAR VEČ NEBO MANDATAR, KER BO ŠEL V ZAPOR.IZGINE NAJ IZ SLOVENIJE.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      02.04.2021 ob 22:52 gost

      Ti ničvrednež lahko spizdiš iz SLO tja kjer je socializem .Kuba ,Venezuela ,S. Koreja pa sabo vzemi zadosti živeža ker tam boš LAČEN,nor pa si že itak. Bednik levuharski z opranimi možgani. Sram te je lahko kak si nor in nerazgledan - primitivec zaostali Bakanjeros iz kumrovca . V nedelj se vsi levuharji zadavite z šunko.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 17:00 Kubanski korejec gost

        Vse te žaljivke ki jih pišeš lepo kažejo kaj si ti. Pa ne pozabi da je JJ bil zelo zagrižen komunist pa ker ga niso šlivli je pač zdaj desničar. Pametno bi bilo da se vsi primitivci seznanite z zgodovino tistih zaradi katerih se prepirate.Mogoče bi bilo za vas neumne dobra delitev države na levo in desno, ampak pol se bodo sigurno pojavili zgornji in spodnji..

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      03.04.2021 ob 0:08 Gost gost

      Samo en jeb.en virus je bil potreben da se je pokazalo koliko zajedalcev imamo v nasi drzavi. Grejo se neko kulturo pa jamrajo za vsako besedo. Vsem takim bi treba nataknit nagobcnike namesto mask da bi zaprli umazane gobce! Samo provocirate dokler se ne bo nasel nekdo ki bo fajn popiz.du in vas zradiral iz Slovenije. Da je po vase bi se zlatko bil predsednik vlade. Prodane duse ste nicvredne. Vsak levi si zasluzi da z desno dobi po nosu. Zaradi vas levih imamo v drzavi migrante. Zarad vas imamo tolko virusa da trpijo vecinoma nedolzni. Zaradi vas imamo medijsko sranje od slovenije do sedeza eu! Vecina vas doma smrdi brez dela in na grbi drzave. Kricite kak se vam godi krivica a glupi ste da glava boli. Tiste kmetavzare ki so prisli od dol imate za heroje, ki pa sploh niso s prstom mignili za naso drzavo in korist. Jamrate kaj je jansa naredu pa tudi ce ne bi nic naredu vam nikoli ne bi blo prav ker je to jansa. Sploh pa ste levicari totalno nepomembna gamad ki ni sposobna vodit drzave. Bil je vas šarec pa je pi... stisnu. Kar okronal se je za predsednika vlade pol pa pokazal kolko je nesposoben! Tezki mentalni bolniki ste ker vrjamete levim.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 8:27 gost

        Povej po resnici, da nimaš končane osnovne šole. Se takoj vidi iz tvojega komentarja. Kar se tiče tistega " po gobcu " ste desni izdajalci in verniki v preteklosti že enkrat dobili po gobcu in so vaši predniki pobegnili v Argentino. Pazi, da se vaja ne ponovi.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 10:44 AJAJAJAJAJ gost

        Dihaj malo, dihaj. Največja gamad v Slovenije je pa tako ali tako IVAN JANUZAJ JANSHA - ORBAN z vami svečkarji, ki ste njegovi podrepniki. KAKO SE MI BO SMEJALO, KO VAS PO VOLITVAH ODVRŽE KOT SMETI. Ne bo vas več potreboval, ker ga NE BO NIKJER.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      03.04.2021 ob 6:10 gost

      GOST 22:52 TI IZGINI Z JANŠO NA VENEZUELO, KER SI TI IN TVOJ JANŠA, KI JE POKRADEL IN ZADOLŽIL SLOVENIJO ZA KAR NEKAJ MILIJARD NAJVEČJA IDIOTA, DEBILA NA ZEMLJI. IZGINI Z NJIM V VENEZUELO, KER JE KOMUNIST KAKOR TUDI TI IDIOT, DEBIL......

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      03.04.2021 ob 8:18 gost

      gost 6:10 A sem te prizadel ker sem ti napisal RESNICO ?????? Tvoji levuharji hodijo po Venezueli in so bili navdušeni nad čakalnimi vrstami pred trgovinami,še bolj pa nad praznimi policami.=kordiš ,tomićka - - -dva total bedaka. Še enkrat poberi se v S.Korejo tam pisniti ne boš smel ,tu pa pišeš bedrije in hvališ svoje leve brezveznike ,ki se jim toži po PRIVILEGIJIH. PIPICE ŠE BOLJ TREBA ZAPRET,da boste levuharji še bolj pizdili. Smradi eni DELAT SE SPRAVITE. Gnoji Balkanski.GOVNA RDEČA - pokvarjena ,sprevržena.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      03.04.2021 ob 8:40 gost

      GOVNO SI TI IN TVOJ JANŠA, KI IZGUBLJA PODPORO IN VPRAŠANJE ČASA KO BO LETEL AMPAK NE Z AVIONOM TEMVEČ V ZAPOR.TO JE RESNICA IN TI IDIOT MENE NISI PRIZADEL KER SI DEBIL IN IDIOT.POJDI V KOPALNICO PRED OGLEDALO IN BOŠ VIDEL IDIOTA, DEBILA, SMRDLJIVCA.........

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      03.04.2021 ob 8:47 Gost gost

      Moji predniki niso v argentini. Me pa res zanima cesa tebi slovenija ni dala na pladnju da moras tak jamrat proti vsemu. Vasi levicarji bi slovenski narod radi podredili kot da smo v srednjem veku. Manipulirajo tudi s tabo ker vrjames kaj oni nakladajo. Nosijo rdece zvezde in obenem vlecejo slovenske place! Dvolicnezi smrdljivi. Mi jih placujemo da tam notri zagovarjajo staro jugo! Pocrkajte budale nicvredne! Vasa bratuskova je zrihtala velke davke. Mesec se nikoli ni nic napravu za slovenijo kaj sele kordis. Tam notri vlecejo nas denar zato da se pol kazejo kak so primitivni. Vi pa nasedate. Ce bi tej bili na oblasti bi ti prvi jokal ko bi vidu da so se za oblast debelo zlagali. Ce bi ostal sarec na oblasti bi danes bilo ze najbrz dvakrat vec mrtvih zarad korone. Levicare bi treba zrihtat v njihovem rdecem slogu kak je to delal njihov prednik pred vec kak 30 leti. Debili

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 9:05 gost

        Ti spadaš v hlev ne pa med civilizirane ljudi. Škoda mojega časa, da bi se ukvarjal z neprištevnim človekom.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 10:49 AJAJAJAJAJ gost

        Vlada IVANA JANUZAJA JANSHE - ORBAN je napovedala 500 + smrti, če nas ne bi zaprli. Kako lahko napovejo tako številko, pa ne bluzite o izračunih, predvidevanjih...... Toliko bi ji PO NJIHOVO MORALO umreti. In jih bo še več, če bodo še malo na oblasti. Čeprav se ljudstvo v vsaj 80% drži pravil. SRAMOTA.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 11:00 gost

        Takšne napovedi daje dr. Leon Cizelj ( ki je pri vseh napovedih do zdaj redno mimo mlatil ), nekdanji mož SDS poslanke. Človek je doktoriral iz povsem druge stroke, ki z epidemijami nima niti najmanjše veze ( poglejte na internet ), a se dela bolj pametnega od desetih vrhunskih epidemiologov, sfali pa čuisto vsako napoved. Je pa SDS kader, primeren za strašenje ljudi. Njegove napovedi so pa blizu Krekove - brez Janše bi bilo pri nas 90.000 mrtvih. In takšni kupljeni in strankarski doktorčki vodijo res pomembna področja. Kot je nekoč dejal domobranec Ivan Oman: " Ni pomembno, če kaj zna, važno je, da je naš."

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      03.04.2021 ob 10:08 Busybee gost

      Levuharji so kot drogeraši na metadonski terapiji😂😂in kar navadite se oblast je za vas kot mavrica vidiš jo nekje v daljavi ujet je pa ne moreš in tako bo za vas ostalo. Kar skačite še naprej v bazen brez da bi se prepričali če je voda v njem😂😂😂Idioti narcisoidni. Vi bi vodili državo jao jao. Kordiš Čordič Buzerantovškova in podobni. Da te srati stisne

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 10:31 gost

        Še eden desni peder, ki ga Janša jebe v dupe, a je toliko nor, da se tega niti ne zaveda ter na vse pretega hvali neuravnovešenega človeka. Janša osebno ti je nabil nagobčnik na gobec, ker zdravniška stroka tega ni zahtevala, on ti je preprečil vse treninge in tekme tvoje nepogrešljive nogometne Mure, on bo tudi veliko kriv, ker bo Mura propadla, a ti desni pizdun ga boš zagovarjal do smrti. Da ostale katastrofe, ki jo Janša povzroča Sloveniji, ne omenjam. Upam, da si nedolgo nazaj gledal vsaj posnetek nogometne tekme Rusija - Slovenija v Sočiju - ljudje po mestu brez mask, na tribunah 20 . 000 gledalcev!!!!!!!!!! Pri nas pa en neuravnovešen človek, ki ga desne budalepodpirate in kujete v boga, prepove treninge in tekmovanja, zapre vrtce in osnovne šole, kjer ni nobenega izvora okužb, kljub temu, da so bili učitelji cepljeni proti koroni, .................................................................................................

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      03.04.2021 ob 10:51 AJAJAJAJAJ gost

      Vsaj nekaj dobrega bo naredil, če MURA propade, kot napoveduje gost 03.04.2021 ob 10:31. HAHAHAHAHAHAHAHA

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      03.04.2021 ob 16:22 Busybee gost

      Budalo Df ti boš govoril o Rusiji? Tam imajo svoje cepivo Sputnik in tisti ki co cepljeni lahko obiščejo tekmo itd...in tam je epidemiološka slika popolnoma drugačna. Idiot. In še enkrat Janšo niti ne volim niti ne simpatiziram z njim. Je pa res da slabše izbire od tvojih levuharjev pač ni.Tak ka luzer Df lajaj še naprej. Fačuk na roke delani. Neuspeli abortus.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 16:36 gost

        Pomeni to, da je rusko cepivo dobro in zaščiti ljudi pred virusom, ameriško - angleško pa zanič, ker ljudi ne zaščiti in ljudje umirajo po cepljenju? Vedno sem pravil, da lahko Rusi in Kitajci Američane in Švabe po cigarete pošljejo.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      03.04.2021 ob 20:48 gost gost

      Nej samo ustavna obtožba, za vse večne čase bi mogli toga lopova, prevaranta, luzera itd izbrisati iz zgodovine naroda in Slo. Telko svinjarije, lopovščine, sramote in še in še je nihče v tej državi nej delo. Očitno je rejsan dobro zaslužo z orožjen, Patrio itd, ka je lehko plečavel odvetnike, pa šol iz zaporov. Glupi del naroda pa ga je zagovarjo in podpiro. Dobro, ka se je zaj zamero še cerkvi, zdaj bar vidijo, kak jih je podpiro, s figo v žepu, kak vse. Sramota od kvazi politika in njegovih oprod. Upajmo, ka ustavna obtožba uspe, ker sam ne bo odstopil, čeprav nima več podpore. Za odstop moraš meti jajca, ta pa jih nima . Ve pa tudi, ka zdaj in nikdar več. Adijo tviteraš.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      15.04.2021 ob 9:30 gost

      ŽIVEL JANEZ JANŠA NA VSE VEKE VEKOV.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      07.06.2021 ob 1:56 Za ugled brez muslo-politikov gost

      https://www.24ur.com/novice/tujina/cdu.htmlhttps://www.24ur.com/novice/slovenija/pahor_4.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      01.02.2022 ob 15:51 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.