https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vüzenske spletne zgodbe iz Moravskih Toplic

03.04.2021 ob 6:05  

TIC Moravske Toplice je letos velikonočno dogajanje preselil na splet. Z mislijo na najmlajše in tudi odrasle, je pripravil ustvarjalne in uporabne video vsebine z namenom pristnega doživetja vüzma, pozabil pa ni niti na nagradno igro. Vüzenske spletne zgodbe iz Moravskih Toplic se odvijajo med 1. in 5. aprilom 2021 na Facebook in Instagram strani TIC Moravske Toplice.

Letošnje velikonočne praznike bomo ponovno praznovali umirjeno in v varnem zavetju svojih domov. Ker pa velika noč simbolizira upanje in veselje ter zmago življenja nad smrtjo, vas TIC Moravske Toplice vabi, da z njimi doživeto soustvarjate velikonočne zgodbe na spletu in proslavite tudi čas pomladnega cvetenja in prebujanja narave.

Z namenom nagovoriti najmlajše občinstvo je TIC Moravske Toplice k soustvarjanju velikonočnega dogajanja na spletu povabil otroško animatorko Mišo Zečević. V prvi ustvarjalni video delavnici za otroke sledi prikaz enostavnega okraševanja remenk z bleščicami in čarobnim prahom, odrasli pa boste dobili namig, kako do svetlikajočih jajc, pobarvanih s teranom. Ker ustvarjalnost ne pozna meja, bodo otroci v drugi ustvarjalni delavnici iz papirja izdelali zajčkov podstavek za remenke. Tisti najmlajši in mladi po srcu, ki se najbolj svobodno izražajo skozi ples, bodo lahko v plesni video delavnici zaplesali na Mišino pesmico Zajčkov ples.

Foto: Moravske Toplice FB

V video vsebinah se pojavi tudi TIC-ov zajček, ki je nadvse radoveden, njegova zajčja igrivost in nagajivost pa je razlog, da nam mestoma marsikakšno tudi zagode, zato spremljajte tudi njegove zajčje velikonočne prigode. TIC Moravske Toplice skuša tudi z organizacijo virtualnih dogodkov komunicirati edinstvenost lokacijske umeščenosti oziroma izraziti vpetosti v lokalni prostor. Tako se sila potepuški TIC-ov zajček, ki te dni raznaša remenke po občini Moravske Toplice, pomika od znane do manj znane turistične lokacije in pošilja fotografije. Skozi pet nagradnih vprašanj sledilci na družbenih omrežjih morajo iz objavljene fotografije uganiti in navesti lokacijo kje se nahaja zajček in na tak način spoznavamo občino Moravske Toplice.

Poleg interakcije z nagradnimi vprašanji bo TIC Moravske Toplice povabil sledilce k posredovanju fotografij z velikonočno tematiko, zbiral pa bo tudi velikonočne šege in navade, ki veljajo v vašem kraju. Tako se bo tudi za odrasle našlo polno zanimivih vsebin, ki se dotikajo tudi prekmurske velikonočne kulinarike.

Vüzenske spletne zgodbe med 1. in 5. aprilom lahko spremljate tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2021 ob 7:25 gost

      Zi zavec bi bil pravi za predsednika vlade. Kajti Slovenci rabimo nekaj popestritev da se izvlečemo iz te sivine v kero nas je povlekel debil največji svetovni bolnik,,, Janez grozni,,,,

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2021 ob 11:04 gost

      Ta zavec je zmagal Nej samo za vuzen ampak v tem posrane kovid letu. Bravo zeko

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2021 ob 12:29 gost

      Bravo zajček tij si zmagal bravo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.