https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Policisti in zdravstveni inšpektorji med velikonočnimi prazniki ne bodo počivali

02.04.2021 ob 19:00  

Policija in zdravstveni inšpektorji bodo tudi konec tedna oz. med velikonočnimi prazniki preverjali spoštovanje ukrepov. Policija je prvi dan »lockdowna«, v četrtek ob opravljenih 2102 nadzorih zaznala 191 kršitev veljavnih odlokov za zajezitev epidemije, so za STA pojasnili v policiji.

Ob prihajajočih praznikih bo policija poostrila nadzor. Spoštovanje veljavnih odlokov bo pogosteje preverjala na prevzemnih mestih gostinskih lokalov in v njihovi bližini, so napovedali.

Na mejnih prehodih pa bo poostreno nadzirala omejitve prehajanja meja, so še dodali v policiji.

Kljub sprejetim ukrepom o prepovedi gibanja med regijami policija v prihodnjih dneh pričakuje povečan cestni promet. Zato bo poostrila tudi nadzor nad udeleženci cestnega prometa ter zagotavljala ustrezno pretočnost prometa. Opozarjajo še na prepoved vožnje tovornih vozil nad 7,5 tone, ki velja od soboto do vključno ponedeljka.

V soboto, nedeljo in ponedeljek bodo tudi zdravstveni inšpektorji v skladu s pristojno zakonodajo nadzirali spoštovanje odlokov za obvladovanje epidemije covida-19 na odprtih javnih površinah, predvsem pred verskimi objekti in na prevzemnih mestih pred gostinskimi lokali, so za STA pojasnili na ministrstvu za zdravje.

Policija je v četrtek glede upoštevanja ukrepov za preprečevanje širjenja novega koronavirusa prejela 22 prijav občanov, sama pa je pri rednem delu zaznala 191 kršitev veljavnih odlokov. Ob tem je izrekla 194 opozoril po zakonu o nalogah in pooblastilih policije ter zakonu o nalezljivih boleznih in uvedla 42 prekrškovnih postopkov.

Izdala je še dva plačilna naloga zaradi kršitev zakona o varstvu javnega reda in miru in podala dva predloga pristojnemu prekrškovnemu organu.

Največ kršitev se je nanašalo na neuporabo zaščitnih mask, zatem omejitve gibanja v nočnem času, najmanj pa na prehajanja med regijami. Točnih podatkov po posameznih vrstah kršitev na policiji ne morejo posredovati, ker še niso ustrezno vnešene v evidenco prekrškov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.04.2021 ob 19:55 123 gost

      Maske na prostem so obvezne, če ni zadostne razdalje, to pojasnilo sem dobil na NIJZ LJ, poleg tega pa pa svetovala skupina tega ni predlagala ,to pa je POKLJUKAR povedal pred stavbo ukc maribor, janševa banda neizobražena pa spet po svoje, sploh ne vem zakaj se te ljudi plačuje če se dela kontra, te budale več sami sebe ne razumejo, če sem cepljen in lahko grem čez mejo bom tudi na prostem brez maske ob primerni razdalji,in še to na NIJZ so rekli da se na prostem lahko popije kava pa čeprav je to bencinski servis

      18 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 10:50 gost

        123 - ti kar pojdi čez mejo, tam te že čakajo odprtih rok, bedak, če nisi sposoben, da si sam skuhaš kavo. In ne pametuj toliko....

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 20:18 gost

        Tam imate migrante z mačetami,keri idejo v evropo,tam naredite red ne pa lasten narod napadati,iz katerega imate tudi vi dobre plače.Pa to je zdaj Slovenija kaj mora biti narobe z človekom v uniformi,da kaznuje sodržavljana in to na tako velik praznik.

        18 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 11:54 123 gost

        Nisem rekel da bom šel ampak to dovoli odlok, tele janševo če ne veš šteti se ne oglašaj

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.04.2021 ob 20:42 gost

      Migranti so ljubljenčki LEVUHARJEV polmesečni luka ,kordiš ,tomićka ,sukićka ,prizadeta fajonka so vse ščuknjeni na migrante.Mislijo da bojo to njihovi volilci.Malo morgen. Jebe se tudi musićem za nedonošenčke. Letele bojo rdeče glave pod mačetami islama.

      11 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2021 ob 20:51 Lali gost

        Krščanskim vrednotam ste desničari nasproti,cerkev tega ne uči, v vojni za slovenijo je dosta janševih bežalo čez mejo in tudi oni so bili begunci, tisti keri se pa zdaj po prsih mlatijo pa so bili skriti po kleteh

        15 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.04.2021 ob 21:36 123 gost

      Policijo in inšpekcijo je lahko sram če bodo narod kaznovali sploh pa z takimi plačami in corona dodatki ki jih prejemajo, naj se raje zamislijo o delu vlade ki ni sposobna nabaviti cepiva, vsak teden imamo nove strategije cepljenja, z takim tempom ni možno v dveh letih precepiti 70procentov ljudi, policija in inšpekcija naj raje preiskuje kraje v vladnih vrstah

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.04.2021 ob 22:12 gost

      GNOJI JANŠEVI LAHKO VAS JE SRAM, KER ZAVAJATE SLOVENSKI NAROD IN PREKINJATE ŠPORTNE TEKME IN TRENINGE A LAHKO POVESTE ZAKAJ---------BOM JAZ POVEDAL----------POLNITE ŽEPE, KRADETE Z DEBILOM NA ČELU VELIKIM JANŠO IN NJEGOVIMI MINISTRI--------IDIOTI------TO JE RESNICA.

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.04.2021 ob 7:31 gost

      Zakaj je vse šport v Sloveniji prekinjeni. Ko pogledaš vlado debilno vizualno gdo pa mara od vlade šport sami potegnjeni debeli prašiči zavaljeni. Golazen vladna z vele vodijo maršalon tviton obvlada edini šport kraja, laganje, zavajanje in drkanje Slovencev.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2021 ob 8:19 Gost gost

        Tocno tak, najbole izstopa minister za zdravje, keri je še nej Š od športa probal. A ko kje osvojimo kako medaljo oz. zabelezimo kak uspeh, bi pa vsi radi bili na slikah, ter na tviterjih vsi cestitke pišejo, mrš u tri krasne.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.04.2021 ob 17:32 gost

      Vlada bo zdaj organizirala športno dejavnost za debile vladne gdo prej iz parlamenta pobriše. Največji favorit je debil iz Žijskov,,, ge je to sploh na zemljevidi,,, Horvat Joco.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 15:09 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.