https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sneg pobelil Pomurje, grozi spomladanska pozeba

06.04.2021 ob 9:00  

Napovedi vremenoslovcev so se uresničile, saj smo se prebudili v zasneženo jutro.

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes dopoldne oblačno s sneženjem, ob morju bo deževalo. Padavine se bodo umikale proti jugu, kjer bo sneženje ponehalo sredi popoldneva. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Popoldne se bodo oblaki trgali, nastalo bo še nekaj snežnih ploh, burja bo slabela.

 Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7 °C.  

  

Spomladanska pozeba

"V naslednjih treh dneh pričakujemo spomladansko pozebo, ki bo glede na trenutno stanje vegetacije najbolj škodovala sadnemu drevju," nam je povedal Ernest Novak iz Kmetijsko-gozdarske zbornice v Murski Soboti, ki za potrebe prognoze v kmetijstvu zbira in analizira podatke o temperaturah v Pomurju in Podravju.

V Murski Soboti so včeraj zjutraj ob 6.40 namerili minus 4,3 stopinje Celzija, današnje temperature so se gibale okrog ničle. Danes je bilo najhladneje v Krajinskem parku Goričko, ker so namerili minus 1,7 stopinje Celzija.

Zapihal bo severozahodnik

"Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastajale bodo kratkotrajne, predvsem snežne plohe. Popoldne bo prehodno zapihal severozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -3, v alpskih dolinah in na planotah Notranjske do okoli -12, ob morju okoli -1, najvišje dnevne od 4 do 10 °C," navaja Arso.

OPOZORILO

Danes zjutraj in dopoldne bodo marsikje razmere povsem zimske. Na prehodu med Notranjsko in Primorsko bo veter prenašal sneg in gradil zamete.

Na prometno-informacijskem centru voznike pozivajo k večji previdnosti na cestah in opozarjajo, da morajo biti vozila ustrezno opremljena, vozniki pa naj se na pot odpravijo le, če bo to nujno.

OBETI

"V četrtek bo večinoma sončno vreme, v petek pa se bo nekoliko pooblačilo, pihati bo začel jugozahodnik. Oba dneva bo zjutraj zelo hladno, zato bo verjetna pozeba," navaja Arso.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.04.2021 ob 9:38 Parijski komisar gost

      Pa tou so nam desni zakuhali !

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.04.2021 ob 10:04 Sodba gost

      Sodba mora biti. Za to vreme je kriva vlada. NI sprejela primernih ukrepov. Dajmo naši, udarimo po vladi.

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.04.2021 ob 10:14 gost

      Cvet modrosti desničarjev. Ni Bog vam več ne more pomagati.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.04.2021 ob 10:18 gost

      sodba , upam da tudi presodijo ,da boš končal v norišnici kamor tudi spadaš.

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.04.2021 ob 10:53 Gajdar gost

      Pozanimal sem se kdo ste komentatorji na pomurec. com in sobota. infó in dobil odgovor, da ste v pretežnem delu pomurski nevladniki in člani Levice, ki za vaše levo nabijanje dobivate honorarno plačilo. Z analizo komentarjev sem do podobnega zaključka prišel tudi sam. Malega prekmurskega človeka se pač da nategniti, čeprav v Prekmurju ni bilo praktično nobene NOB, pa je komunistična partija pri nas najmočnejša - prekmurski človek vse vörvle ka čüje éli pa prešte san pa ni kaj coj ne misli.

      9 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.04.2021 ob 11:01 gost

        Kje ti živiš? Jaz sem ti že pred tremi leti zapisal, da dobim za normalno dolg komentar ( manj kot 10 vrstic ) plačano 4 evre, za daljšega pa 7 evrov. Mi nismo škrtavi kot vi Janšisti, ki morate cel dan pisati za sendvič in Pingo sok. Če se res izkažete, vas " vsemogočni in brezmadežni " povabi enkrat na leto v Lepeno na golaž - zadnje čase na pasulj, ki ga kuha slovenska vojska. Levičarji nikoli nismo bili škrtavi kot ste desničarji, ki bi še svoj drek požrli, če ne bi smrdel.

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.04.2021 ob 11:18 Gajdar gost

      Potrjujete moje pisanje ("kda stopimo miši na rep te cvijli").Moti me, da v vsakem članku kateri nima nobene zveze z vlado takoj nabijate o Janezu Janši in o desni vladi, da bi preusmerjali bralčevo pozornost vstran od obravnavane teme z namenom, da ga manipulirate in levo indoktrinirate.

      8 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.04.2021 ob 11:25 gost

        To vi desničarji nabijate. Evo, čas posla sem zaslužil 8 evrov, ti boš pa cel dan pisal za sendvič in sok, jaz bom pa ta čas ležal in pivo pil ter se s šunko mastil.

        9 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.04.2021 ob 12:51 Komunajzar gost

        Tudi mene je Franc Breznik z Lenarta nagučavo naj pišen komentare za Jančija pa san se nej dau !

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.04.2021 ob 12:03 Nevtralen gost

      Clanek o vremenu...komentarji pa...Kako bolni morate biti vsi,ki komaj cakate da se lahko izzivljate po portalih,tu lahko razkazujete svojo "moc,priljubljenost,inteligenco.." Ce pa malo bolj premislim ste pa eni revezi,v druzbi nepriljubljeni! Na sreco pa vsm ostane pomurec,sobota info...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.04.2021 ob 13:13 gost

      Kmeti bodo velike odškodnine prosili zaradi pozebe. Veliki kmeti.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.04.2021 ob 13:50 gost

      Zima, zima bela vrh gore sedela pa tako je pela da bo vlado vzela. Ker ona nič ne dela ker ona se nič ne nauči. Zato bo tebe vlada in vele vodijo,,,, Janeza groznega,,,, vzela.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.04.2021 ob 12:35 Imre gost

      Kakša škoda za nogomet! Ljubek je htea z Gančani do finala pokala. Ker pa ne bo osvoja pokala bode menjan. NK Cven išče trenerja. Pridi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.02.2022 ob 16:39 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.