https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

S sprejem popisala zid pomurske srednje šole

06.04.2021 ob 14:00  

Minulo soboto, malo po 20. uri, so bili policisti obveščeni, dva sta dva mlajša fanta s sprejem popisala fasado na eni izmed srednjih šol v Murski Soboti.

Ob takojšnji intervenciji policistov sta bila v bližini prijeta dva, 18-letna fanta na kolesih. Osumljenima je bil zasežen barvni sprej. Po opredelitvi institucije glede pregona sledi ustrezen ukrep, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

* Fotografije so simbolične (Pixabay)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.04.2021 ob 19:57 dringi 22 gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.04.2021 ob 8:44 dringi 22 gost

      .....večina današnjih otrok ( mularija ), zelo dobro pozna le svoje pravice, žal nobenih obveznosti. Ja, to je zaradi permisivne vzgoje tako vseh izobraževalnih institucij, kakor tudi staršev...žalostno.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:48 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.