https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Danes trije potresni sunki

10.04.2021 ob 0:00  

Danes ponoči in zjutraj so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili tri šibke potresne sunke. Prvega magnitude 1,4 v bližini Ivančne Gorice, drugega magnitude 1,1 v bližini Žužemberka in tretjega magnitude 2,7 v bližini Podljubelja.

"Prvi potres so seizmografi zabeležili ob 1.57. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 29 kilometrov jugovzhodno od Ljubljane, v bližini Ivančne Gorice. 

Intenziteta potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla tretje stopnje po evropski potresni lestvici, potres pa so čutili posamezni prebivalci širše okolice Ivančne Gorice.  

 

Drugi potres so nato zabeležili ob 2.54. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 32 kilometrov jugovzhodno od Ljubljane, v bližini Žužemberka. Tudi v tem primeru intenziteta potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla tretje stopnje po evropski potresni lestvici. Potres so čutili posamezni prebivalci okolice Žužemberka.

Vir: EMSC

Tretji potres so nato zabeležili ob 7.55. Žarišče potresa je bilo tokrat 52 kilometrov severno od Ljubljane, v bližini Podljubelja. Intenziteta potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla četrte stopnje po evropski potresni lestvici. Potres pa so čutili številni prebivalci širše okolice Tržiča, so po navedbah Sta sporočili iz Urada za seizmologijo in geologijo pri Agenciji RS za okolje.

Že včeraj smo poročali, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili potresni sunek 76 kilometrov severozahodno od Ljubljane, in sicer v bližini Loga pod Mangartom. Po podatkih seizmologov je bila magnituda potresa 2,0. Več si lahko preberete tukaj.

Pred obalo Indonezije potres z magnitudo 6

Pred obalo indonezijskega otoka Java so danes zabeležili potres z magnitudo 6. Žarišče potresa je bilo na globini 82 kilometrov in 45 kilometrov jugozahodno od mesta Malang na vzhodu Jave.

 * Naslovna fotografija je simbolična (Pixabay)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2021 ob 10:39 gost

      Jaz se čudim da ni potres 7 stopnje kaki debili polpismeni kreteni vodijo Slovenijo. Samo se krade laže sploh ne vejo kaj bi z ukrepi ali zaprli ali odprli kaj, Kumu, zakaj, gdaj, kje, ko, če. To je njihov vsakdan na tiskovnih za javnost. Za pol ure pa spet drugače zvecer spet popravek. Sami spolh ne vejo kaj govorijo. Maršal tvito se pa raje ukvarja z tvitom se krega z Evropo z vsemi svetovnimi drugače mislečimi politiki in medijskimi hišami. Kjer so ga že označili in mu prilepili,,,,, Adolf 2,,,,,.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.04.2021 ob 11:06 gost

        Imenujejo ga pacient št. 1 v Sloveniji, alpski Tramp twitto, princ teme, puklasti kaplar, maršal Twitto, psihotik, .........................................

        8 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.04.2021 ob 10:59 gost

      Kaka tolpa nam državo vodi in kao. Se res mora človek vprašati kako se še ni kaj hujšega zgodilo. Na en majhen potrese prve stopnje. Saj pa na političnem področju imamo 10 stopnje potres.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.04.2021 ob 12:13 gost

      In kake veze majo ti komentarji z to temo????''' Debeli tebe in tvojega Janšo niti na psihiatrijo ne bi več sprejeli, tebi res ni pomoči. Narcisoidni drek si. Pa če si priznaš ali ne.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.04.2021 ob 12:21 gost

      Tij si pa verjetno od tam pobrisal ker se tako debilno obnašaš.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.04.2021 ob 12:47 gost

      Še enkrat navaden narcisoidni drek si in največji hlapec sds in Janše. Gnoj od gnoja. Niti metka nisi vreden drek Janšev.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.04.2021 ob 16:33 gost

      Bi rabili Hitlerja,da bi ta rdeče presejal.Pa v Nemčiji,se Merklovi sigurno nebi dobro izšlo.Bi ji on dal po p..ki z migranti in podporami le tem naši rdeči bedaki pa so glih tak nori kot Merklova.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.04.2021 ob 20:02 gost

      Marš gnoji levuharski.Svinje pokvarjene ,celo življenje prisesani na državne seske.Takšni najbolj pizdijo, vse bi samo delo jim smrdi.Banda rdeča.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.04.2021 ob 9:18 gost

      Levuhr si tij in Januš keri je v jajce nesel zastavo. Pa je začel komandirati v partiji in so ga brcnil iz partije u vrazju mater šiptarsku. Takrat se je povezal z cerkvenimi buziji. Kere preganja policija po Bruslji v Sloveniji ko bežijo skoz zakristijo itd.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.04.2021 ob 6:42 Čergoli gost

      Včeraj je usrani, smrdeči Puklasti Janoš jedel pasulj; zdaj pa svinja umazana spušča izpušne pline in povzroča potresne sunke.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.04.2021 ob 7:37 gost

      Marš prasec vogrski .Poberi se čez mejo pa tam pizdi - čez Orbana .Bomo videli kak dolgo ??? Tebi smradu sploh ni treba jesti pasulj ker že itak zadosti SMRDIŠ.Prekleti SMRAD ,pokvarjeni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.04.2021 ob 8:02 Gost: gost

      Za koga pa se mate, iz vašega komentiranja vidim, da nimate niti dokončane osnovne šole. Ko bodo volitve se aktivirajte in poskušajte priti do volilnega rezultata, ki vam bo omogočil prevzem državnih funkcij- vlade. Takrat te imeli priliko vse to napisati o sebi. Ampak vi niste sposobni se predstavit niti na toaletni papir. J: Janša in ta vlada je za vas prejemnike socialne podpore rešitev, da ne pokrepate od gladi....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.02.2022 ob 16:52 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.