https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Roglič do skupne zmage po Baskiji

10.4.2021  

Slovenski kolesar Primož Roglič, član moštva Jumbo-Visma, je skupni zmagovalec dirke po Baskiji. Enaintridesetletni Kisovčan se je v šesti etapi od Ondarroe do Arrateja (111,9 km) na spustu četrtega od sedmih klancev odlepil od skupine s Tadejem Pogačarjem (UAE Team Emirates) in na koncu z drugim mestom v etapi slavil 13. zmago na večdnevnih dirkah.

"Roglič je tako drugič v karieri slavil po Baskiji, potem ko je bil najboljši že leta 2018. To je bila skupno že 52. zmaga v karieri za najboljšega kolesarja lestvice Mednarodne kolesarske zveze (Uci).

V skupnem seštevku je drugo mesto mesto pripadlo Jonasu Vingegaardu (Jumbo-Visma), ki je na koncu zaostal 52 sekund, tretji pa je bil Pogačar, potem ko je moral v drugi skupini večino časa sam narekovati ritem in slediti Rogličevi skupini. V etapi je 22-letnik s Klanca pri Komendi zasedel peto mesto, za Rogličem pa v razvrstitvi zaostal 1:07 minute.

 

V boju za etapno zmago do obračuna ni prišlo. Potem ko je slovenski zvezdnik opravil večino dela, je nato prepustil zmago Francozu Davidu Gauduju (Groupama FDJ). Slednji se je na zadnjem klancu na Usartzo z napadom znebil Britanca Hugha Carthyja ter nato ves čas narekoval ritem. V cilj je skupaj z Rogličem pripeljal s 35 sekundami prednosti pred štirimi zasledovalci. Tretji je bil danes Španec Alejandro Valverde (Movistar). Tretjega slovenskega predstavnika na dirki Jana Polanca (UAE Team Emirates) ni bilo v ospredju," poroča Sta.

* Foto: Twitter Team Jumbo-Visma cycling

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2021 ob 19:54 Hipe gost

      ?Pridobite 192 USD na uro od Googla! ... Ja, to je verodostojno, saj sem pravkar dobil prvo izplačilo in je bilo res čudovito, ker je bilo največ 24413 USD v tednu. Zdi se neverjetno, vendar si ne boste odpustili, če tega ne preverite ......... >> 𝟏𝐊𝐋𝐈𝐅𝐄.𝐂𝐎𝐌

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.04.2021 ob 7:56 gost

      Roglič je profesor za Pogačarja, čeprav določeni novinarji Pogačarja v nebo kujejo. Čestitke najboljšemu kolesarju na svetu.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.