https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Upokojenska sekcija kolesarjev nazdravila 20. obletnici

Krog  

Člani kolesarske sekcije upokojencev so proslavili 20 let obstoja. Na družabnem srečanju so se spominjali ustanovitve, prvih kolesarskih poti, podoživljali razna doživetja ter kolesarjem podelili medalje.

Začetki ustanovitve kolesarske sekcije segajo v leto 1991, in sicer iz pobude štirih upokojencev iz Društva upokojencev Krog: Marte Križan, Emice Lukač, Franca Weindorfeja in Marije Červek. Danes sekcija šteje 23 članov, med njimi imajo tudi kolesarja, ki šteje krepko čez 80 let.

Prekolesarili že več kot 14 tisoč kilometrov

Člani kolesarske sekcije kolesarijo vsako leto od maja do oktobra in so do sedaj opravili kar 506 voženj in za sabo pustili skoraj 14 500 kilometrov. Radi se tudi družijo na različnih prireditvah, rojstnih dnevih in skupnih izletih. Tudi na včerajšnji prireditvi so pripravili kulturno-zabavni program s skečem, zaključili pa z druženjem.

Tudi tretje življenjsko obdobje je lahko lepo

Ob 20-letnici obstoja kolesarske sekcije je med drugim povedala ustanoviteljica in nekdanja predsednica Marta Križan: "Življenje po upokojitvi je precej drugačno kot v mladostnem obdobju, vendar tudi tretje življenjsko obdobje lahko uresničuje sanje – najti si le moraš cilj, ki ti krepi življenjsko voljo." 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.