https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prepoznavnost Pomurja bodo večali s promocijo kulinarike in turizma na podeželju

02.05.2021 ob 15:00  

Pomurje bo tudi letos s promocijsko kampanjo na družbenih omrežjih krepilo prepoznavnost turistične ponudbe regije. Kampanjo, ki jo sofinancira Slovenska turistična organizacija, bo tokrat izvedel Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, v ospredju bosta kulinarika in turizem na podeželju.

Slovenska turistična organizacija z namenom krepitve promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij Slovenije razpisuje javne pozive za sofinanciranje aktivnosti promocije ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji. Na razpis se je minula leta uspešno prijavila tudi vodilna destinacija (VD) Pomurje.

V letu 2018 in 2019 je promocijski projekt za regijo uspešno prijavil in koordiniral TIC Moravske Toplice, minulo leto ZTR Lendava, letos je projekt pridobil Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota.

Cilj projekta, ki ga v letošnjem letu koordinira Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, je promocija turistične ponudbe regije na domačem trgu in dveh tujih trgih (Avstrija, Nemčija), povečanje obiska spletne strani in povečanje števila sledilcev družbenih omrežij destinacije.

V  okviru načrtovanih aktivnosti bo promovirana trajno naravnana turistična ponudba, kot je bogastvo raznolikih voda in neokrnjene narave, skritih kotičkov, promocija biosfernega rezervata, promocija produktov v navezavi z ohranjanjem biodiverzitete ter promocija kulturnih vsebin in ne nazadnje promocija lokalnih ponudnikov. V ospredju promocijskih aktivnosti bo kulinarika in turizem na podeželju.

Da bi dodatno okrepili sodelovanje v promocijskih aktivnostih tudi letos k sodelovanju in sofinanciranju povabljene vse občine v Pomurju. Vrednost projekta je 69.000 evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.05.2021 ob 15:12 gost

      Turizem na podeželju? Ko kmet pripelje s cisterno 5 000 litrov gnojnice in jo razlije tik ob tebi? Ko drugi pride s traktorjem in škropilnico in škropi vse okoli sebe kot nori? Pa tretji, ki misli, da mora vso škropivo porabiti na sadnem drevju. Ne, hvala. Grem raje v planine kjer vsega tega ni.

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.05.2021 ob 16:47 TAKO JE gost

      V planine, ali pa v malo večje mesto na terasico, fajne kelnarce itd. Naše podeželje pa naj le uživa, tak drugo ni - veter, gnojnica, škropiv suho vreme, traktorji in prah. Še rastlinje propada zaradi teh faktorjev, kar pa ni propadlo pa občinske oblasti požagajo, da še bolj omogočijo koncentracijo strupov v zraku. Jebemti podeželje, včasij se je s kravami popaslo, danes ne raste ena zdrava travniška rastlina. Ponovno, da ti jebem podeželje, v vsaki vasi 5 kmetavzarov in to je to, ti nam krojijo življenje.

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.05.2021 ob 16:58 gost

      Mislim da se trudijo samo za promocijo dragih izdelkov. Zato pa ne morajo nič prodati. Ni vse v ceni tudi človek moraš biti vsaj malo če hočeš nekaj prodati in s promovirati. Kajti dober glas seže v deveto vas. Če gre Prekmurec malo po Sloveniji okoli povsod je cenejše kot pri nas kljub temu da imajo vsepovsod boljši standard kot pri nas. S tako aroganco ne bomo dosegli nobenega napredka v turizmu.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.05.2021 ob 18:29 gost

      Sirotinja blokovska , nemate pejnez za burek , nej za kaj drugega , socialci ka se gor prosite.

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.05.2021 ob 18:56 gost

      TAK RAZMIŠLJAJO levojaji kreteni!!!!!-bedaki!

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.05.2021 ob 19:39 gost

      Kaj se hlapci bedaka debila,,, Janeza groznega,,, sploh upate kaj komentirati. Kako vas ni sram da podpirate največje budalo na svetu bolnika svetovnih razsežnosti. Kako pravico imate da sploh govorite o ljudeh ki so pametni inteligentni izobraženi plemeniti itd. Kar vi debili cucki SDS splonh neveste kaj naj to pomeni plemenitost. Vi veste samo kako nekoga okrasiti mu v obraz zlagati se skrivati za svojimi gnusnimi dejanji. Za vse te svinjarije pa obsoditi drugega. Gnoji debilni.,,, rok trajanja se vam izteka,,,,

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.05.2021 ob 20:37 gost

      Levojajčnik dvotarifni , izumirate kot dinozavri , hi, hi ,hi , kaj moreš , veliko telo , mali možgani , isto kot pri tebi , hi, hi, hi.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.05.2021 ob 20:39 gost

      ŽIVEL JANEZ JANŠA NAŠ PRIME MINISTER, ne pa štirje bureki , hi, hi, hi.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.05.2021 ob 5:36 Magyar Bacsi gost

      Jashari je največji gnoj in psihopat sodobne Slovenije. Ne bo več dolgo........

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.05.2021 ob 14:09 sivi gost

      Turizem bo v Prekmurju, ko ukineje velke kmete s subvencijo vred. Prokleti tau gnojšnico polevlejo za za kao Bio Plinarno. Tu se ne gre za hrano, ampak za uničevanje okolja s škropivi vred. Pa ukiniti aplikacijo, da se škropij.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.05.2021 ob 12:29 lendava gost

      na čudežnem griču vstopnina 7,5 eura in kruh z zaseko za 3 EURE, 0,3 palinke za 4,5 eura, na Veliki planini gondola s sedežnico 6 EUR, domači brinjevec 2 EUR, obložen kruh 2,5 EURA ali kaka planšarska specialiteta 4.5 EURA. In razlika, pogled na Kamniško-Savinjske alpe, na Brnik, Ljubljano itd, v Lendavi na na vukojebino. In mi bi se šli turizma, ne nas basat.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.02.2022 ob 15:55 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.