https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinci Klima Tratnjek poraženi na Ptuju

2.5.2021  

Na Mestnem stadionu Ptuj je bila danes odigrana tekma 17. kroga 2. SNL na kateri je Drava Ptuj premagala Beltince Klima Tratnjek z 3:2.

NK Drava Ptuj - Beltinci Klima Tratnjek 3:2 (2:1)

Bah (15. min), Šlamberger (19. min), Mauko (37. min), Martinčević (82. min), Klobasa (87. min)

Začetnih enajst Drave Ptuj: Klasinc, Šlamberger, Drevenšek, Kryeziu, Kahrimanović, Rogina A., Rogina S., Martinčević, Capitelli (od 49. Brest), Lovenjak (od 85. Erhatič), Bah (od 57. Krašovic).

Začetna enajterica Beltincev Klima Tratnjek: Zver, Kuzma (od 82. Klobasa), Mauko, Verbič, Raduha, Sočič (od 89. Hartman), Maučec (od 82. Mörec), Mršič, Verunica, Zeljković, Kaučič.

Glavni sodnik na tekmi je bil Darjan Kovačič, pomagala sta mu Adis Habibović in Žiga Knafelc.

Rumeni kartoni: Kahrimanović, Zeljković, Rogina S.; Kaučič, Sočič, Verbič.

Domačini so povedli v 15. minuti. Po prodoru po desni strani so prišli v kazenski prostor, kjer je iz bližine zadel Bah. V 19. minuti so domači povečali vodstvo, zadel je Šlamberger. Žuti so prednost Drave uspeli zmanjšati v 37. minuti. Po odlični podaji Kuzme iz desne strani v kazenski prostor je z glavo iz petih metrov zadel Mauko. Prvi polčas se je končal z vodstvom domačih 2:1.

Drava je v 82. minuti srečanja znova povečala prednost, zadel je Martinčević. Tudi Beltinci so pred koncem tekme dosegli še en zadetek. V 87. minuti je zadel Klobasa. Tekma se je tako končala s končnim rezultatom 3:2.

*Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.