https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Odkrito ukradeno vozilo znamke Peugeot

07.05.2021 ob 12:40  

Policisti so včeraj ob vstopu v državo kontrolirali osebni avtomobil znamke Peuget, za katerega se je izkazalo, da je bilo ukradeno v Italiji.

Policisti Policijske postaje Lendava so včeraj pri vstopu v državo na kontrolni točki AC Pince kontrolirali osebni avtomobil znamke Peuget 3008 italijanskih registrskih številk. Pri kontroli vozil in listin je bilo ugotovljeno, da je bilo vozilo odtujeno meseca septembra 2020 v Italiji.

Voznik je policistom izročil prometno dovoljenje, za katerega je bilo v postopku preverjanja listine ugotovljeno, da je popolni ponaredek. Vozilo je bilo zaseženo in bo po končanem postopku vrnjeno lastniku.

Zoper voznika, 31-letnega državljana Romunije bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Prikrivanja po 217. členu KZ-1 in kaznivo dejanje Ponarejanja listin po 251. členu KZ-1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2021 ob 15:04 gost

      Zakoj bi avto kupil če si ga lahko sposodiš.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2021 ob 11:34 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Mlatiti romunske Cigoje ka du krv scáli,brez milosti,kak nekda v boljših časih.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.05.2021 ob 14:33 gost

      Delec se je pripeljal, malo je falilo pa bi dobro zasluzo, tik pred ciganjscekom so ga....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 15:23 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.