https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Vstopnice za tekmo Mura 05 : Olimpija že v prodaji, vrača se Lotrič

Murska Sobota, 5.9.2011  

Iz vodstva ND Mura 05 so sporočili, da se je že pričela predprodaja vstopnic za tekmo proti Olimpiji. Glede na težave, s katerimi so se v uvodu sezone soočali, je uvedeno nekaj novosti, ki bodo kupcem vstopnic nudili zagotovilo, da ne bodo ostali brez sedeža.


Klub je nov sistem prodaje vstopnic uvedel, da ne bi prihajalo do nevšečnosti kot na tekmi proti Kopru in Nafti, ko so določeni ostali brez vstopnice oziroma kljub zakupljenemn sedežu le-tega niso mogli koristiti. Sprememba je botrovala k povišanju stroškov prodaje, zato je prišlo do določenih sprememb pri cenah vstopnice.

Uvedene otroške vstopnice, odrasle vstopnice odslej po enotni ceni

Tako po novem otroci do 12 let nimajo več prostega vstopa, pač pa je potrebno zanje kupiti vstopnico po ceni dveh evrov, pri tem je potrebno poudariti, da imajo člani ND Mura na podlagi članske izkaznice še naprej prost vstop, novost pa je tudi enotna cena za moške in ženske vstopnice, ki znaša sedem evrov, kolikor je že dosedaj znašala vstopnica za moške. Cena za glavno tribuno ostaja nespremenjena, torej deset evrov. Vstopnice si lahko kupite na običajnih prodajnih mestih - v trgovini Golgeter, v lokalu Unisex in dnevnem baru Gol.

Bomo tudi na tekmi proti Olimpiji priča polnim tribunam?

Za stojišča po zahtevi NZS še ni prodaje vstopnic

Nove vstopnice bodo imele nekaj varnostnih elementov, da bi preprečili ponarejanje, ki se je dogajalo, z uvedbo otroških vstopnic pa bo možen natančnejši nadzor nad številom prodanih kart. Na podlagi zahtev Nogometne zveze Slovenije se vstopnice za stojišča v predprodaji še ne prodajajo, dovoljene pa so izjeme in sicer v primeru predvidenega nadpovprečnega obiska stadiona. V ta namen je pred tekmo oziroma v zadnjih dneh predprodaje omogočeno tudi nakup vstopnice za stojišče po ceni pet evrov.

"Upamo, da razumete in boste sprejeli spremembo cen ter nov sistem prodaje, saj smo sistem spremenili z nameno večjega zadovoljstva vseh gledalcev. Obenem Vas naprošamo, da si glede velikega zanimanja vstopnico zagotovite čimprej, da ne bi na koncu ostali brez željenega kosa papirja," sporočajo iz vodstva kluba.

V pripravljalni tekmi z dvema goloma Lotriča premagali Aluminij

Mitja Lotrič se po poškodbi počasi vrača na nogometne zelenice.

Nogometaši Mure so v soboto v Kidričevem igrali prijateljsko tekmo s trenutno vodilno ekipo druge slovenske lige, Aluminijem. Na koncu je slavila Mura z 1:2, čeprav so ob polčasu vodili domačini. Za črno-bele je oba zadetka dosegel Mitja Lotrič.

Mura je v igrala z dvema različnima postavama, celotno tekmo je igral le Sprečo. Tekmo so pričeli: Luk, Cipot, Horvat, Bohar, Fajić, Sreš, Maruško, Kous, Dodlek, Sprečo in Kramar. V drugem polčasu so igrali: Drakovič, Mauko, Slavič, Kouter, Sprečo, Lotrič, Botjak, Gruškovnjak, Pavel, Rogač in Bencak.

Zaradi poškodbe preventivno nista zaigrala Mate Eterović in Damjan Ošlaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.