https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: V Gančanih nogometni spektakel brez primere: šest golov, bakle in strast

Gančani  

Na nedeljski tekmi Pomurske nogometne lige med domačimi Gančani in gosti iz Beltincev smo bili priča prizorom, ki bi si jih želel tudi marsikateri slovenski prvoligaš.

Okrog 600 gledalcev, ki so najprej spremljali slavnostni prerez traku ob prizidku k stadionu, si je prišlo ogledat lokalni derbi med Gančani in Agroservis Beltinci, ki se je v medobčinski ligi odvil prvič po 25. letih. Gledalci in igralci so poskrbeli, da bo nedeljski nogometni praznik v Gančanih ostal še dolgo v spominu. Kako je potekala tekma preobratov, nervoze, navijanja in nogometne strasti, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Gančani : Agroservis Beltinci 3:3 (0:3)

Strelci: 0:1 Smodiš (7), 0:2 Kovač (26), 0:3 Zelko (41), 1:3 Palatin (71), 2:3 Ščap (80), 3:3 Palatin (89)

Gančani: Štaus, Palatin (Jerebic), Sraka, Dravec, Breznik, Savić, Bedek, Tivadar, Tratnjek (Lajnšček), Puhan (Fujs), Felicijan (Ščap)

Agroservis Beltinci: Nemec, Smej (Kocet), Zlatar, Pavel, Majcen (Cigan), Kerec, Smodiš, Kovač (Ilić), Zelko (Kerec), Horvat, Zlatar (Krauthaker)

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. zeta123
      08.09.2011 ob 21:00 zeta123

      BELTINCI

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.