https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Fructal in Radenska podpisala pogodbo o sodelovanju

30.05.2021 ob 6:05  

Na Dvorcu Zemono je potekal podpis pogodbe o sodelovanju med podjetjema Fructal in Radenska v HoReCA kanalu. S tem Radenska prevzema pospeševanje prodaje Fructalovih izdelkov v tem prodajnem kanalu za področje Slovenije.

Fructal in Radenska sta podpisala pogodbo o sodelovanju, v okviru katere maja Radenska prevzema pospeševanje prodaje Fructalovih izdelkov v kanalu HoReCa (HoReCa je okrajšava za storitev dobave hrane/pijače v gostinski branži in se nanaša na: Hotelirstvo, Restavracije in Catering).

V petek podpisana pogodba predstavlja povezovanje dveh velikih, prepoznavnih in priznanih blagovnih znamk v kanalu HoReCa v kategoriji sokov, nektarjev, pijač, alkoholnih pijač ter gaziranih in negaziranih vod v Sloveniji.

Marián Šefčovič, izvršni direktor Radenske je ob tem dejal: »V času epidemije smo izpeljali več projektov, s katerimi smo poskušali svojim partnerjem v HoReCa segmentu stati ob strani ter spodbuditi oziroma olajšati poslovanje. Sodelovanje s Fructalom se pridružuje temu namenu. Prepričani smo, da bo sinergija tako močnih slovenskih znamk, kot so iz družin Radenska in Fructal, odločnejše ustvarjala prednosti za vse deležnike. Tudi potrošnike, ki bodo dostopali do visoko kakovostnih proizvodov«. Glede na močan dež ob podpisu pogodbe je srčno dodal: »Pri nas na Slovaškem dež na poročni dan pomeni srečo. Verjamem, da današnji dan napoveduje prav to – srečno in uspešno sodelovanje«.

*Naslovna fotografija: Fructal

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:46 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.