https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

JSKD razpisal fotografski natečaj Vrtovi berejo

31.05.2021 ob 6:05  

V okviru letošnjega Tedna ljubiteljske kulture, ki v ospredje postavlja literarno dejavnost in instrumentalno glasbo, na Javnem skladu Republike Slovenije za kulturne dejavnosti razpisujejo nagradno igro Vrtovi berejo!

»Branje v naravi je v času epidemije pridobilo na pomenu, saj nam omogoča nujno pomiritev in odmik od vsakodnevnega vrveža. Pomembno je, da ta specifičen trenutek v času ujamemo v fotografski objektiv in ga tako ustrezno obeležimo,« so zapisali.

Zato vabijo, da posnamete fotografijo vašega branja v idiličnem naravnem okolju in jo pošljete na elektronski naslov tedenljubiteljskekulture@jskd.si. Fotografije naj bodo v resoluciji, ki naj ne bo manjša od 1600 x 1200 pikslov.

Zmagovalce in najizvirnejše prispevke bodo nagradili s številnimi praktičnimi nagradami:

  1. nagrada: vikend paket za 2 osebi v hotelu Ajda v Termah 3000 Moravske Toplice
  2. nagrada: brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanje v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti do vrednosti 100 eur, majica TLK, svinčnik TLK in USB ključek
  3. nagrada: paket razglednic TLK, majica TLK, svinčnik TLK in USB ključek

Fotografijo lahko pošljete najkasneje do 10. junija letos, zmagovalce pa bodo razglasili 20. junija 2021.

*Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:14 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.