https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Združenje Gourmet Over Mura prejelo Kristalni Triglav

14.05.2021 ob 15:15  

V četrtek, 13. maja, je v vinski kleti Steyer potekala podelitev priznanja Kristalni Triglav 2020, ki ga je prejelo združenje Gourmet Over Mura.

Gourmet Over Mura je v lanskem letu za svoje delo in povezovanje z ostalimi ponudniki bilo nagrajeno z eno izmed najvišjih priznanj v slovenskem turizmu. Društvo turističnih novinarjev Slovenije jim je podelilo Kristalni Triglav 2020 za dosežke v turizmu v letu 2020.

 

Po rahlem sproščanju ukrepov, so se skupaj po dolgem času zbrali vsi člani združenja Gourmet over Mura in društvo turističnih novinarjev Slovenije. Slednji so ob dnevih turizma v lanskem decembru podeljevali, žal le virtualno, priznanja za dosežke v turizmu.

Prepoznali so tudi dobro delo združenja Gourmet Over Mura in ga nagradili z najvišjim priznanjem na tem področju Kristalni Triglav.

Podelitve so se udeležili tudi župani treh občin, od koder prihajajo člani združenja, in sicer župan Mestne občine Murska Sobota Aleksander Jevšek, župan Občine Apače Andrej Steyer in župan Občine Sv. Jurij ob Ščavnici Anton Slana.

»Povezovanje je edina prava pot, ki vodi do prepoznavnosti in uspeha celotne regije v turizmu,« so si enotni ponudniki združenja Gourmet over Mura in si prizadevajo, da bi razvojna strategija pomurskega turizma v svoje načrte vključevala tudi njihove ideje. Cilj tega povezovanja je na turistični zemljevid Slovenije postaviti raznoliko in kakovostno ponudbo, ki jo ponuja Severovzhodna Slovenija.

Namen združenja je izpostaviti, da Pomurje ni le termalna destinacija, ampak destinacija vrhunske kulinarike in vinskih zgodb ter butičnih nastanitev. Gostom pa omogočiti doživljanje Pomurja, kot regijo petzvezdičnih doživetij.

Foto: Ekipa Gourmet Over Mura

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:57 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.