https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO in VIDEO: V Murski Soboti poteka plesna intervencija Druga stran ulice

Murska Sobota, 15.05.2021 ob 13:40  

Druga stran ulice je plesna intervencija v javni prostor, ki izhaja iz predstave Druga stran. Gre za dogodek Flote, Zavoda za organizacijo in izvedbo kulturnih prireditev, Murska Sobota.

Gledalci lahko danes v Murski Soboti spremljajo dogodek Druga stran ulice, ki se odvija v kar treh terminih, in sicer ob 12., 15. in 17. uri v okolici Gledališča Park. Gledalci lahko spremljajo dogodek z nasprotne strani od gledališča na ulici Štefana Kovača do Trga zmage.

Plesalci in soavtorji giba so Ana Cvelfar, April Veselko, Jerca Rožnik Novak, Kaja Vajdetič, Leon Marič in Patricija Crnkovič. Za koreografijo je poskrbel Matjaž Farič. Za glasbo Matevž Kolenc, za kostume Sanja Grcić, za obilkovanje luči, fotografijo in video pa Borut Bučinel.

Za grafično oblikovanje je poskrbela Andreja Jež, za fotografijo Sunčan Stone, za asistenco pa Kaja Lin Jagodič Avguštin in to vse pod tehničnim vodstvom Igor Remeta.

Za produkcijo je poskrbela Flota, zavod Murska Sobota in Flota Ljubljana, za koprodukcijo pa Bunker, in to vse pod taktirko producentke Ksenije Kaučič. Predstava pa je nastala s podporo Ministrstva za kulturo RS in Mestne občine Ljubljana. Za pomoč pri izvedbi pa je poskrbel Zavod za kulturo turizem in šport Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2021 ob 18:44 gost

      To so bedaki

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:11 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.