https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

VIDEO: Beltinci Klima Tratnjek remizirali s Fužinarjem

16.5.2021  

Na Stadionu Slovenj Gradec se je v soboto odvila tekma 20. kroga 2. SNL, na kateri so Beltinci Klima Tratnjek remizirali z Fužinar Vzajemci z 1:1.

Fužinar Vzajemci - Beltinci Klima Tratnjek 1:1 (0:0)

Horvat (46. min), Sočič (11m, 84. min)

Začetna enajsterica Fužinarja:

Začetnih enajst Beltincev:

Rumeni kartoni: Flis, Florjanc; Klobasa.

V prvem polčasu kljub številnim poskusom ni bilo zadetkov. Na začetku drugega polčasa pa so hitro povedli domačini, zadel je Horvat.

Beltinčanom je rezultat uspelo izenačiti v 84. minuti. Iz enajstmetrovke je bil uspešen Sočič. Tekma se je končala z neodločenim rezultatom 1:1.

Celotno tekmo si lahko ogledate tudi na spodnjem posnetku.

Beltinčane naslednja tekma čaka v sredo, 19. maja, ko bodo v 21. krogu 2. SNL na prezadnji tekmi sezone 2020/2021 gostili Krško.

*Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.