https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti obravnavali kršitev temeljnih pravic delavcev

18.05.2021 ob 0:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču, tri primere povoženja divjadi ter zasegli dva osebna avtomobila voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo vozil v cestnem prometu.


V naselju Černelavci se je v prometni nesreči, do katere je prišlo zaradi odvzema prednosti v križišču, lažje poškodovala ena oseba.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve goljufiji, kršitev temeljnih pravic delavcev in kaznivo dejanje mučenja živali.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in petkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2021 ob 11:01 delavec gost

      In kaj bo delodajalcu ,če so delavcem bile kršene pravice ? Nič kot ,že tisoče krat .Plač niso delavci dobili tožili delodajalca in sodišče je ugotovilo ,da delodajalec nima finančnih sredstev in delavci so se obrisali pod nosom .Tudi v tem primeru ne bo kazni in nič opominček in konec

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2021 ob 11:35 gost

      V Jugoslaviji smo imeli odlično zdravilo proti delodajalcu, ki si je zakone razlagal po svoje. Imenovalo se je NA ČETRI OKA. Vedno je delovalo. Danes so se moški poženščili, ne služijo vojske in evo posledice - pometa z njimi kdor si zmisli.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2021 ob 18:42 moški gost

      kar se tiče branjenja človekovih pravic so veliki "papundeki", ko smo se borili zanje, so se potegnili v "mišjo rupo", v svojo domačo vukojebino in čakali, kaj bodo ženske izpogajale. Še več, pred kamerami so začeli "cmizdriti" kot dojenčki in to taki, ki tehtajo 145 kg. Namesto, da bi direktorja fuknuli preko Pohorja ali Štrgove na Hrvačko.Moški, kar se tiče borbe za delavske pravice so se spremenili v babjeke in danes lahko rečemo, da so 100 let za ženskami, kar se tiče borbe za pravice, nosijo pa le 0,1 vogal svoje vukojebine. Amen.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2021 ob 19:51 gost

      Dokler ne dobi eden od teh,ki si take svinjarije privoščijo naboj v glavo,bodo z delavcami tako postopali in okoli njih ovinkarili in jih goljufali.Pa verjamem,da se bodo tudi take stvari začele dogajati potem pa spet pridejo na vrsto razni policaji sodni ogledniki in ne vem kdo vse bo pametoval,zakaj je in prihaja do takih stvari.Vsak človek (delavec),naj dobi pošteno plačilo za delo,ki ga opravlja in bo najbolj zadovoljen in tudi naprej motiviran.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 16:28 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.