https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zaradi posledice prometne nesreče umrl tudi 13-mesečni otrok

21.05.2021 ob 7:00  

Z murskosoboške policijske uprave so sporočili, da je v UKC Ljubljana poškodbam podlegel tudi 13-mesečni otrokTa je letošnja peta smrtna žrtev pomurskih cest.

Kot smo predvčeraj že poročali, so ob 8.27 bili policisti obveščeni, da je izven naselja Nedelica prišlo do prometne nesreče med dvema osebnima avtomobiloma. Z zbiranjem obvestil in z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je 36-letna voznica osebnega avtomobila v katerem je bil pravilno, v otroškem sedežu zavarovan 13-mesečni otrok vozila po lokalni cesti iz smeri naselja Nedelica v smeri naselja Dobrovnik. Ko se je pripeljala do križišča, je zapeljala na prednostno cesto v trenutku, ko je po njej pripeljal voznik osebnega avtomobila.

Med vozili je prišlo do silovitega trčenja, kar je imelo za posledico, da je voznica, zaradi poškodb zadobljenih v prometni nesreči na kraju umrla. Otroka v vozilu voznice pa so s posebno hudimi telesnimi poškodbami odpeljali v UKC Ljubljana. Voznik drugega, v prometni nesreči udeleženega vozila, je bil lahko telesno poškodovan. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila preiskovalni sodnik in državna tožilka okrožnega sodišča v Murski Soboti, katera sta odredila izvedniško mnenje, na podlagi katerega se bo ugotovil dejanski vzrok prometne nesreče. To je letošnja četrta smrtna žrtev na pomurskih cestah.

Včeraj pa je 13-mesečni otrok poškodbam podlegel. 

* Fotografija je simbolična (Pixabay)

    Fotogalerija