https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tatovi ponovno na delu

21.05.2021 ob 7:10  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru in pet primerov povoženj divjadi.


S področja kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila, tatvina denarnice in tatvina iz vozila. Na območju Ljutomera pa je bila obravnavna tatvina elektronske naprave.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2021 ob 9:32 kilonja gost

      Zaradi posledice prometne nesreče umrl tudi 13-mesečni otrok :(( . Se opravičujem da bom kljub vsemu komentiral to tragično nesrečo, niti ne bom nikogar neposredno obtoževal. Bom se pa obragnil ob zakonodajo v Sloveniji, ki je popolnoma nelogična, v večini, veliki večini je pri nas zmeraj kriv tisti ki je izsilil prednost in ne tisti ki je pridivjal in te je zradiral! Ena redkih neumnosti te vlade je da bo znižala kazni za prehitro vožnjo, vsak od nas se pregreši in vozi kdaj prehitro, ampak eni ljudje se izživljajo na cesti, tekmujejo sami s seboj in zdravijo psihične težave , manjvrednostne komplekse. Zakaj skoraj nikoli ne umre mopedist zaradi izsiljene prednosti, motoristov pa nekaj na leto ? Ja, prav ste ugotovili, zaradi hitrosti . Ne vem če je bila ta tragična nesreča v naselju, ampak trk je mogel biti silovit da sta umrla oba :) . Tragično zares, naj živita naprej v nebesih .

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 16:26 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.