https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža: Najpomembnejša in tudi najtežja tekma na klopi Mure

Murska Sobota, 21.5.2021  

Pred sobotno tekmo je na mestnem stadionu Fazanerija v Murski Soboti potekala novinarska konferenca, na kateri sta sodelovala trener članskega moštva Ante Šimundža in igralec Luka Bobičanec.

Nogometaši Mure so si v zadnjem obdobju nabrali, ker nekaj izkušenj tako v Evropi, kot na domačem ligaškem tekmovanju. Luka Bobičanec je ob tem izpostavi, da so se iz teh tekem veliko naučili in pridobili precej izkušenj. "Na srečo se je izpletlo tako, da si na zadnji tekmi sami krojimo usodo. Mislim, da smo pripravljeni."

"Maribor je velik klub, klub z veliko tradicijo. Vsi vemo, da oni želijo postati prvaki. Mi smo svoj cilj dosegli in na tekmo gremo neobremenjeno. Pritisk pa vsekakor obstaja pred vsako tekmo. Vsi pa vsekakor hočemo biti prvi. 

Mura je sicer v Ljudskem vrtu nazadnje slavila pred dvajsetimi leti, leta 2001, kar je idealna priložnost, da se statistka popravi. "Sigurno bo jutrišnja tekma zame in za soigralce, do sedaj najpomembnejša, kar bo prišlo pa bomo še videli. Maribor bo storil vse, da dobi ta naslov. Mi smo svoj cilj že dosegli, vendar tudi mi sanjamo o naslovu in če se nam je že ponudila takšna priložnost jo bomo poskušali zagrabiti z obema rokama."

"Tekma traja 90. minut in skozi celotno tekmo moramo ostati zbrani. Sem optimist, zato si želim in upam, na zmago," pove Bobičanec, ki doda, da v tej sezoni tako pri Mariboru, kot pri Muri nobeden igralec ne izstopa. "Morali bomo biti pozorni na celotno ekipo. Če osvojimo naslov prvaka, bo to zelo velika nagrada zame in celo ekipo. Smo izkušena ekipa. Naš cilj je bil Evropa, sedaj pa smo se začeli pogovarjati, zakaj ne bi vzeli to, kar se nam je začelo ponujati." 

"Vsaka težka tekma je tista, katera te dela boljšega, če si pameten. Ne glede na izid, ki se zgodi na sami tekmi je pomembno, da izvlečeš pozitivne stvari, se zavedaš slabosti in kako boš poskušal napredovati. Odigrali smo veliko težkih tekem, z ogromno energije, ki so nam jo dali navijači, lažje prebrodili neke zadeve," pove Šimundža.

Po besedah Murinega stratega Ante Šimundže bo jutrišnja tekma najpomembnejša in tudi najtežja, ki jo bo vodil na klopi Mure. "Lahko bi rekli, da je to najpomembnejša in tudi najtežja tekma. Tekma z Domžalami je bila najpomembnejša za klub. Tako kot vsi mi tudi klub ni imun na pandemijo, zato je bila uvrstitev v Evropo ključnega pomena za klub. Pomemben bo tudi derbi z Mariborom, vendar ne tako zahteven kot je bila tekma z Domžalami, na kateri so bili fantje na izredno visokem nivoju.

Smo pa klub, ki si želi v vsaki tekmi zmagati, ne glede na to, če gre za pripravljalno, prvenstveno ali pokalno. Tudi tokrat bo tako, pomembno pa je, da bodo igralci mentalno pripravljeni na to," zaključi Šimundža.

40 vstopnic navijačem Mure?

"Neuradno smo izvedeli, da naj bi bilo jutri v Ljudskem vrtu tudi 40 članov navijaške skupine Black Gringos iz Murske Sobote," poroča spletni portal maribor24.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2021 ob 20:04 Mura gost

      Daj bog da Mura zmaga.

      24 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2021 ob 21:46 gost

      Šuler serator se že TRESE in zavaja javnost.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2021 ob 22:22 AJAJAJAJ gost

      Nsjlažja po moje. Saj ve da bo poražen ker nima kvalitete. Niti znanja.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2021 ob 7:11 Gost gost

        Mura nima kaj izgubiti, svoje je dosegla, to da je ostala z MB v igri do konca je pa tudi delno krivda nesposobne Olimpije. Maribor je danes pod pritiskom in bo vecja tragedija ce on izgubi kot ce mura izgubi.

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.05.2021 ob 7:54 gost

      Le tolažite se prekmurci..... nimate vi tega. GREMO MARIBOR!!!

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.05.2021 ob 8:24 gost

      Maribor..šamion..

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.05.2021 ob 8:39 Čergoli gost

      Muraši, a je čas za jokanje in stokanje ali pa herojski boj???? Dajmo na vse ali nič!!!! Nimate kaj izgubiti!!!!! S PAMETNO IGRO DO ZMAGE!!!!!

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.05.2021 ob 8:41 Čergoli gost

      Muraši, a je čas za jokanje in stokanje ali pa herojski boj???? Dajmo na vse ali nič!!!! Nimate kaj izgubiti!!!!! S PAMETNO IGRO DO ZMAGE!!!!!

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.05.2021 ob 8:46 gost

      S čim zavaja javnost :preberi si njegove izjave na nogomaniji.Sam ve da njihova trenutna forma ni taka kot jo Šuler predstavlja..Prednost MB je edino to da kot klub imajo večje izkušnje v takih tekmah. MURA pa ima večje srce kar bojo tudi dokazali na igrišču. Muraši se bojo v MS vsekakor vrnili kot HEROJI.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2021 ob 9:03 gost

        Nisem ljubitelj nogometa, zato mi na kraj pameti ne pade, da bi bral neko neumno nogomanijo. Sem upal, da boš lepo v nekaj stavkih napisal zakaj gre, a nič od tega. Navijajte vsak za svoje, a imejte spoštovanje do drugih. Ne glede na to kdo bo prvak, se v mojem življenju ničesar ne bo spremenilo. Marsikdo od vas bo pa resno trpel, če Mura ne bo prvak. Pamet.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.05.2021 ob 9:06 Karel K. gost

      Šimundža zdajlahko dokaže, da ne navija za Maribor. Morda se ponovi lansko leto, ko je Celje kot klub iz druge vrste postal državni prvak. V Evropskem tekmuvanju pa itak nimata nobenih možnosti niti Maribor niti Mura. Naj se tradicija nadaljuje, Mura je bila vedno trd oreh za Maribor. Mura zdaj manjka nekaj neumnih in nepotrebnih porazov

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2021 ob 9:36 gost

        CELJE je bilo prvak zaradi tega, ker je klub praznoval 100 letnico. So sodniki malo sfrizirali. Tudi Olimpijo so sodniki odpisal, v zadnji tekmi pa še Frelih. Malo več objektivnosti pri komentarjih prosim. Dobro opazujte sojenje v Mariboru - vseh sodnikov!!!!!1

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2021 ob 12:23 Karel K. gost

        Ni kriv Frelih, saj je tisto žogo komaj odbil z eno roko, torej je branil, zakaj pa ni eden od Olimpijinih igralcev odstranil žogo. Ujeti je ni mogel. Če bi tudi neodločeno igrali, bi Olimpija bila praktično iz igre za prvaka. Torej malo več objektivnosti. Saj je morda ali pa je to res, da so Celjani zaradi praznovanja bili prvaki, vendar je Olimpija tudi lani tako kot letos izgubljala v zadnjih tekmah, Pa letos je dejansko izgubila šest tekem zaporedoma. Morda Maribor danes nima več takšnih avtoritet na terenu in v vodstvu, da bi ga hoteli sodniki narediti za prvaka. Tu je prednost Mure.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.05.2021 ob 9:34 Muraš gost

      če bo mura tako igrala kot proti Domžalam je zmaga Mure je brez pritiska in nima kaj izgubiti

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.05.2021 ob 9:36 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Mij,Vougri,mij smou za Štajar,nej za slinavce sobočke balkanske.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      22.05.2021 ob 9:46 gost

      pomurec

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      22.05.2021 ob 9:52 gost

      IDIOTI VOUGRI IZGINITE IZ SLOVENIJE K ORBANU.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      22.05.2021 ob 10:31 Jack gost

      Mura danes povozi mb

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      01.02.2022 ob 14:27 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.