https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V enajsterici najboljših nogometašev sezone trije Muraši

24.5.2021  

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) je objavil najboljšo enajsterico sezone 2020/2021 v kateri so tudi trije nogometaši NŠ Mura.

Med člani najboljše enajsterice so tako člani Mure vratar Matko Obradović, branilec Žan Karničnik ter napadalni vezist Luka Bobičanec.

Foto: Fb SPINS

Poleg Murašev so v enajsterici še Sven Šoštarič Karić, Andraž Žinič, Senijad Ibričić in Dario Kolobarić (vsi NK Domžale), David Brekalo in Mustafa Nukić (oba NK Bravo), Đorđe Ivanović (NK Olimpija Ljubljana) ter Nardin Mulahusejnović (FC Koper).

SPINS je objavil tudi najboljše posameznike 1. SNL, v kateri pa Murašev ni. Za najboljšega nogometaša je bil izbran igralec NK Domžale, Senijad Ibričić, za najboljšega mladega nogometaša igralec NK Olimpija, Timi Max Elšnik, za najboljšega trenerja pa trener NK Domžale, Dejan Djuranović.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2021 ob 11:33 gost

      Čudo, da nista dali še Cipoto noter. Edino Obradović, ostala dva niti približno med najboljšimi. Pa neki Ibričić, Karić, Žinić. Breuz zveze. Sami - IĆI.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.05.2021 ob 11:36 gost

      Nukić je prof. dr. nogometa za čakovskega šminkerja.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.05.2021 ob 11:44 2 liga gost

      Drugoligaška DEBATA nadaljujte na tej strani !! Mladinci in kadeti Nafte izpali iz 2 lige !

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.05.2021 ob 11:45 gost

      Poglejte na portal MMC katere nogometaše so tam izbrali ti " nogometni strokovnjaki ". Človek se pri takih " strokovnjakih " lahko samo smeji. Najboljše dati enajsterico Mure in stvar rešena.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.05.2021 ob 12:07 gost

      Kreteni, bole bi kukarco okapali

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.05.2021 ob 13:34 Busybee gost

      Debeli provokator prav idiotsko in deplasirano zvenijo tvoji komentarji....MURA JE PRVAK to pomeni da se je zgodila tvoja največja nočna mora. Meni osebno je še veselje toliko večje ker je pravljico spisala KANONFUTER EKIPA MURE kot si jo nazival. Hahaha obstaja še večji idiot od tebe? Obstaja še kdo ki je z napovedmi še bolj udaril mimo??? Že vse tri sezone odkar smo prvoligaši nas seliš v drugo ligo bedak zarukan? A res ne vidiš da nimaš pojma teliček eden? Poglej se v ogledalo v tvoji zatohli sobi in videl boš idiota ki nima POJMA O POJMU. Komentiraj raje politiko tam si na nivoju Kahla pokakanega in tvojih levuharjev ki do 46 ne znajo šteti. Nogomet pa Muro pa pusti pri miru. KANONFUTER;))))) HAHAHAHA

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.05.2021 ob 14:38 gost gost

      Vsi trije zasluženo. Obradovič je tudi pomoje najboljši golman lige, če glih so Freliha (olimpija) forsirali a njiju nemreš primerjati. Karničnik en najbolj zahvalnih igralcev lige, na vsaki poziciji odigral v nulo, če bi trbelo bi še delo golmana korektno opravo. Bobičanec pa ma tisto nekaj več, je pa še lahko boljši v duel igri.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.05.2021 ob 15:05 gost

        Takoj se vidi, da si velik navijač Mure zato ne moreš realno ocenjevati. Za Obradovića s vsi strinjmo, da je najboljši. Kaj pa čakovski šminke ima malo več, pa samo ti veš. Mogoče to, da od njegovi dvajsetih strelov na gol eden gol najjde. Njegova izvedba kornerjev ( samo on to dela pri Muri, čeprav je Šturm veliko boljši ) je pakatastrofalno slaba, prosti streli ravno tako, nasprotniki ga pa driblajo kot malo deco. Kaj je tisto več? Mogoče njegove odvratne tetovaže, ki jih ti občuduješ.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.05.2021 ob 9:10 gost gost

        tij izgleda da maš nekaj proti njemi ali pa nasplošno hrvatom. Vsi keri so dali kaj v nogometi skoz se strinjamo da ima nekaj več, to če si kaj prenose tekem gledal so se tudi bivši nogometaši v studijih strinjali in ga izpostavljali. Se pa strinjam s tabo da včasih vse preveč na silo nekaj hoče, namesto da bi komu drugemu kak strel, kot prepustil, samo valda že tak majo zmenjeno vklubi.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.05.2021 ob 20:39 gost

      IN KJE JE NUKIĆ A KJE BOBIČANEC-----------POVEJ IDIOT OB 11,36

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.05.2021 ob 8:44 gost

      Pametnjakovič 20:39 koliko krat pa si gledal Nukića igrati v živo.Veš samo tisto kar nekje prebereš .To pa so mnenja DRUGIH. Tvoje je samo lapanje. saj ne trdim da Nukić nič ne valja .enostavno je bil BOBI BOLJŠI Bobi je dosegal odločilne gole in tudi osvojil državno prvenstvo -- - - KAR NUKIĆ NI.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.05.2021 ob 9:08 gost

        Nukića sem večkrat gledal na TV. Za vašega šminkerja je profesor nogometa. JE NAJBOLJŠI PODAJALEV PRVE LIGE. Čakovski šminker ni nič od tega. Mogoče vsak njegov dvajseti strel konča v mreži, kar je katastrofa za igralca. Največ žog pri Muri zapravi čakovski šminker. PREJ BOŠ NAŠEL ČLOVEKA NA MARSU KOT OBJEKTIVNEGA MURINEGA NAVIJAČA.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.05.2021 ob 9:42 gost

        Prvo, ni iz Čakovca, ampak iz ene majhne vasice ob Muri v Medžimurju, kot drugo pa je antipatičen s svojimi grimasami i gestami kot sto hudičev, verjetno je bil v mladosti zelo nesrečen in zapostavljen, nobene prijaznosti, kot da je jezen na celi svet. V lepi njihovi, takim rečejo..seljačino.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.05.2021 ob 9:17 kilonja gost

      Izbor da te pritisne srat. Đuranović trener leta, zakaj že ? Ibričić igralec sezone a po 30 tih minutah še komaj hodi po igrišču, dajte ga no biksati .Iz Domžal toliko igralcev v prvi enajsterici kot da bi bili gladko prvaki :) . Kaj pa Jan Mlakar ??

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.05.2021 ob 10:07 gost

        Tokrat se strinjam s tabo. Ta izbor je ena velika neumnost. Neobjektiven. Kot so katastrofa reporterji na Planet TV in Ekipa24.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.05.2021 ob 12:05 LFL gost

      Ti samo glej TV.Nukića sem videl na vsaki tekmi v FAZANERIJI in še 3 krat v Sp. Šiški. Ti pa svoji babici pripoveduj da je Nukić boljši nogometaš od BOBIČANCA.Saj ne trdim da je slab ,je pa BOBI boljši kar je dokazala tudi stroka z izborom BOBIČANCA v ekipo prvenstva.Ti pa samo še naprej uživaj v svojih zablodah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .M.Obradović 100% NAJBOLJŠI VRATAR ligeŽ.KARNIČNIK najboljši na svojem igralnem mestu - - -dekica za vse.ŽAN vsaka ti čast.Nevoščljivci pa naj kar obupujejo.MURA JE PRVAK ;ČE VAM JE PRAV ALI PA NE.Kje so zdaj tisti pametnjakoviči ki so napovedovali 2 ligo in propad ????????????????????????? ŠAMPIONI ŠAMPIONI ŠAMPIONI ne pa izpad. Ne moreš verjeti koliko znalcev premore pokrajina OB MURI.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.05.2021 ob 19:51 Mužikaš gost

      Slovenska liga z neslovenskimi žogobrcarji :-)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      01.02.2022 ob 16:26 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.